poulios_dimotiki_agora

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Χ. Πούλιου στο Δήμο.

19 Νοεμβρίου 201021:34

poulios_dimotiki_agoraΑνοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του στο δημοτικό συμβούλιο αφήνει ο Χρήστος Πούλιος σε δήλωσή του στην εφημερίδα “Θράκη”.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, παρότι στην πρόσφατη ανακοίνωσή του άφησε να διαφανεί ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της παράταξης που δημιούργησε, στη νεότερή δήλωση δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του με σαφήνεια.

 «Η παράταξη θα παραμείνει όπως είναι και εγώ θα πρέπει να δω και να ζυγίσω πολλά πράγματα»  είναι η λακωνική δήλωση του Χρήστου Πούλιου, παρόλο που διευκρινίζει ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να ληφθεί μια τέτοια απόφαση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Πούλιος είχε στο μυαλό του σαν ενδεχόμενο να κινήσει διαδικασίες διαδοχής του σε περίπτωση που δεν κέρδιζε το Δήμο. Όμως το οριακό αποτέλεσμα της Κυριακής που χαρακτηρίστηκε και ως μια μικρή νίκη κόντρα στις προβλέψεις, καθώς και η συσπείρωση του κόσμου του ΠΑΣΟΚ στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της εκλογικής μάχης, έχουν αλλάξει το κλίμα και καθιστούν μια τέτοια απόφαση, ιδιαίτερα δύσκολη στην παρούσα φάση.

Δήμαρχος: “Θα πάω μέχρι τέλος”

Την ίδια στιγμή, στο ίδιο δημοσίευμα ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης διαψεύδει, όπως αναμενόταν, σενάρια που ακούστηκαν για τη διαδοχή του – το επικρατέστερο έκανε λόγο για διαδοχή ένα χρόνο πριν τη λήξη της θητείας του- και σημειώνει ότι θα ολοκληρώσει την περίοδο των 3,5 χρόνων της επόμενης θητείας, που θα είναι η τελευταία του. Παράλληλα δηλώνει ότι πρόκειται για πολύ κρίσιμη περίοδο οικονομικά και δεν θα μπορούσε να «λιποτακτήσει στα δύσκολα».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr