rotary_ekdilosi

Εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου για την κατάθλιψη

18 Νοεμβρίου 201008:39

rotary_ekdilosiΟ Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης καλεί τα μέλη και τους φίλους του την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010, στις 21:00, στο Μοτέλ Νατάσσα, στην καθιερωμένη του Συνεστίαση με Προσκεκλημένο Ομιλητή τον αξιότιμο Δρ. Βαϊόπουλο Χρυσόστομο, Διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ: Ερωτήσεις-απαντήσεις για μια σύγχρονη νόσο»

Σύντομο Βιογραφικό Ομιλητή:

Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1987. Ειδικεύτηκε για ένα έτος στη Νευρολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μετά στην Ψυχιατρική στη Β’ Πανεπιστημιακή κλινική του Α.Π.Θ.(το 1994 πήρε τον τίτλο ειδικότητας). Το 2003 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Παν/μίου Θράκης.

Σήμερα κατέχει τη θέση του Δ/ντη του Ψυχιατρικού τμήματος του Γ. Ν. Ξάνθης.

Από το 2003 μέχρι σήμερα διδάσκει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του ΔΠΘ το μάθημα της Ψυχοπαθολογίας. Έλαβε μέρος σε ερευνητικά προγράμματα και προγράμματα εκπαίδευσης ως εκπαιδευτής, ενώ εργασίες του ανακοινώθηκαν σε ελληνικά και ξένα συνέδρια ή δημοσιεύτηκαν σε περιοδικά. Είναι έγγαμος πατέρας 2 παιδιών και ομιλεί Αγγλικά -Γαλλικά και Ιταλικά.

Επιτυχημένη η εκδήλωση των ρόταρυ για το ελαιόλαδο

Εξάλλου, με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2010, στις 21:00, στο Μοτέλ Νατάσσα η καθιερωμένη Συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης με Προσκεκλημένο Ομιλητή Απόστολο Κυριτσάκη, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Σημασία του καλής ποιότητας ελαιολάδου στην διατροφή και την υγεία μας». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι του Ρόταρυ, ελαιοπαραγωγοί, γεωπόνοι και παλιοί σπουδαστές του κ. Κυριτσάκη, ο οποίος ιδιαίτερα συγκινημένος, κυρίως από την παρουσία των τελευταίων, ανέλυσε διεξοδικά τη διαδικασία με την οποία θα πρέπει να γίνεται η σωστή παραγωγή του ελαιολάδου και τόνισε τη μεγάλη αξία του στην υγιεινή διατροφή. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να αναζητήσει κανείς στο βιβλίο του με τον τίτλο «ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ – ΒΡΩΣΙΜΗ ΕΛΙΑ –ΠΑΣΤΑ  ΕΛΙΑΣ»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr