kke201

Επίθεση στο Χρήστο Τρέλη καταγγέλλει το ΚΚΕ

13 Νοεμβρίου 201010:38

kke201Με ανακοίνωση του, το         ΚΚΕ αναφέρει επίθεση σε βάρος του υποψηφίου Περιφερειάρχη Τρέλη Χρήστου, αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Ο αντικομουνισμός και οι προβοκάτσιες που εκτοξεύονται από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑΟΣ, του συγκροτήματος Λαμπράκη και τα άλλα Αστικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για δήθεν «μαύρο Νοέμβρη» και υπόγειες συνεργασίες του ΚΚΕ έχουν σαν στόχο  να αποπροσανατολίσουν το λαό, να συκοφαντήσουν το κόμμα και να δημιουργήσουν κλίμα στήριξης των υποψηφίων τους.

Το Γραφείο Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης του ΚΚΕ καταγγέλλει την απροκάλυπτη και φασιστοειδή επίθεση σε βάρος του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης Τρέλλη Χρήστου  της Λαϊκής Συσπείρωσης την Παρασκευή 12.11.2010 το βράδυ,  από τον πρώην εσατζή Πασχαλίδη Λευτέρη, επειδή τόνιζε τη θέση του κόμματός μας για το δεύτερο γύρο των εκλογών.

Παράλληλα καταγγέλλουμε διάφορες φήμες και προβοκάτσιες που κυκλοφορούν από κέντρα και μηχανισμούς ενάντια στην ξεκάθαρη τοποθέτηση του κόμματός μας για το δεύτερο γύρο.

Καλούμε το λαό της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να δώσει μέχρι το τέλος τη μάχη των τοπικών εκλογών και στο δεύτερο γύρο καταδικάζοντας παντού στην Περιφέρεια και όλους τους Δήμους της περιοχής μας, τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και τους δήθεν ανεξάρτητους, ψηφίζοντας παντού λευκό-άκυρο.

Καλούμε τους επικεφαλής όλων των ψηφοδελτίων να πάρουν θέση και να καταδικάσουν αυτή την ενέργεια.

Το ΠΑΣΟΚ που υπέστη σημαντικές απώλειες, και  η Ν.Δ. που δεν κατάφερε να καρπωθεί τη δυσαρέσκεια, δεν πρόκειται να αλλάξουν, ούτε οι υποψήφιοί τους που στηρίζουν, έχουν δώσει εξετάσεις με την μέχρι σήμερα θητεία τους. Επομένως ο απεγκλωβισμός από τα δύο κόμματα και τα ψηφοδέλτια που στηρίζουν είναι το καλύτερο και αποφασιστικότερο βήμα για να ανοίξει ο δρόμος, προκειμένου να ζήσει ο λαός καλύτερες μέρες. Ο δεύτερος γύρος των τοπικών εκλογών πρέπει να σηματοδοτήσει ένα νέο βήμα, μια νέα αρχή για την ανασύνταξη του κινήματος, την αντεπίθεση.

Καλούμε το λαό να πάρει μαζικά μέρος τη Δευτέρα 15. Νοέμβρη το απόγευμα στα συλλαλητήρια που οργανώνει το ΚΚΕ σε όλη την περιοχή προκειμένου να διατρανωθεί η αντίθεση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού ενάντια στο μνημόνιο και με σύνθημα να πληρώσουν τα βάρη της κρίσης οι ένοχοι, τα μονοπώλια, η πλουτοκρατία και όχι ο εργαζόμενος λαός.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr