xatzievaggelou

Ευχαριστεί και κριτικάρει ο Στέλιος Χατζηευαγγέλου

10 Νοεμβρίου 201017:14

xatzievaggelouΜε ευχαριστίες προς τους ψηφοφόρους που τον ανέδειξαν Δήμαρχο για τέταρτη φορά αλλά και κριτική για το κλίμα που επικράτησε στην προεκλογική περίοδο ο Στέλιος Χατζηευαγγέλου, απέστειλε το δικό του μήνυμα για τη νίκη τους τις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Ο Δήμαρχος Τοπείρου χρεωνει την εκτροπή του κλίματος στον ανθυποψήφιό του Θωμά Μίχογλου και τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά αναφέρει:

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνδημότες μου στον Δήμο Τοπείρου, που με εμπιστεύθηκαν για 4η συνεχόμενη τετραετία και μου χάρισαν μια αδιαμφισβήτητη νίκη.
Συμπληρώνω φέτος 24 χρόνια που υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θέλω να υπερτονίσω ότι είναι η πρώτη φορά που κάνω εκλογές μέσα σε κλίμα τέτοιας πόλωσης, τραμπουκισμού, μαύρης προπαγάνδας, στείρας άρνησης, ανυπαρξίας πολιτικής πρότασης και κυρίως, απροκάλυπτης προσπάθειας εξαγοράς συνειδήσεων των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων του Δήμου μας.

Ο Τόπειρος δεν έζησε ποτέ τόσο χυδαίες συμπεριφορές. Δεν γνώρισαν ποτέ οι δημότες μας τέτοιον ευτελισμό της πολιτικής. Δυστυχώς, κάποιοι υπέκυψαν και στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ευλάλου το φτηνό “παζάρι” του Σαββάτου και της Κυριακής, στις γωνιές και τις μάντρες, κυρίως με τις Mercedes με τα στρογγυλά νούμερα και τα τζιπάκια, οριακά απέδωσε. Κάποιοι “ετεροδημότες” πέτυχαν την εκλογή τους, έστω τελευταίοι και καταϊδρωμένοι.

Τους παραδίδουμε στην κρίση του δημοκρατικού και αξιοπρεπούς λαού του Δήμου Τοπείρου. Γιατί, η μεγάλη πλειοψηφία των συνδημοτών μας όχι μόνο άντεξε σ’ αυτό τον λυσσαλέο πόλεμο που συμμετείχαν πολιτικοί παράγοντες – ένθεν και ένθεν – με τα περισσότερα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης σε διατεταγμένη υπηρεσία, αλλά έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα – κόλαφο στην ακροδεξιά και τους “δήθεν” αριστερούς συνοδοιπόρους της.

Ο Δήμος μας έχει προοπτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης και προκοπής. Οι περιστάσεις είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και δεν έχουμε ούτε ένα λεπτό για χάσιμο. Ο “Καλλικράτης” έχει προκλήσεις, αλλά και πολύ μεγάλες δυσκολίες. Με απόλυτη συναίσθηση των ευθυνών μας, διαβεβαιώνουμε τους φίλους και υποστηρικτές μας, ότι θα ανταποκριθούμε στο θάρρος, στο πείσμα και στη γενναιότητα που επέδειξαν, και θα τους δικαιώσουμε για την επιλογή τους. Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους.

Δεσμευόμαστε όμως και απέναντι σ’ όλους τους Δημότες του Τοπείρου, ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, ασταμάτητα, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις, χωρίς διαχωρισμούς, με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα της περιοχής και των πολιτών μας. Γιατί, όλοι στον Τόπειρο γνωρίζουν, ακόμα και αυτοί που δεν μας ψηφίζουν, ότι η δική μας πολιτική γίνεται στο προσκήνιο, στο φως, καθαρά και ανυποχώρητα και οι αντιπολιτευτικές κραυγές και υστερίες, ούτε μας φοβίζουν, ούτε μας πτοούν.

Ας αποδεχτούν επιτέλους, οι της άλλης πλευράς, ότι ο λαός για μια ακόμη φορά τους έστειλε στο περιθώριο και ας προσπαθήσουν τη νέα τετραετία ν’ αλλάξουν μυαλά και πολιτική, μήπως και καταφέρουν να προσφέρουν επιτέλους κάτι κι αυτοί στον τόπο μας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr