pavlidis20nomarxis

Αιχμές Παυλίδη για απουσία Γιαννακίδη από τηλεοπτική συζήτηση.

10 Νοεμβρίου 201014:40

pavlidis20nomarxisΤην απουσία του Άρη Γιαννακίδη από εκπομπή στην ΕΤ-3 στην οποία είχαν προσκληθεί και οι δύο, καυτηριάζει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης.

Ο  επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση», κλήθηκε να συμμετάσχει σε κατ’ αντιπαράθεση συζήτηση στην Ελληνική Τηλεόραση 3, στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινωνική Συμμαχία» κ. Γιαννακίδη. Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου ο νυν Νομάρχης Ροδόπης δεν παρέστη αν και είχε κανονιστεί η συζήτηση, που έγινε ερήμην του.

« Η πολιτική και η αυτοδιοίκηση χρειάζονται τον δημόσιο διάλογο, την υγιή αντιπαράθεση, την αντιπαραβολή των απόψεων,  για να μας κρίνει ο πολίτης.  Γιώργος Παυλίδης συμμετείχε, παρότι αιφνιδιάστηκε, στη συζήτηση με τους παρουσιαστές μόνος του, παρουσιάζοντας τις απόψεις του, τόσο για την ανάπτυξη της περιφέρειας, αλλά  και για τη μεγάλη νίκη που έρχεται.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr