lampadaris

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Ν. Λαμπαδάρη

10 Νοεμβρίου 201013:03

lampadarisΜε ανακοινώσεις τους ο Σωκράτης Ξυνίδης, η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ξάνθης,  ο Δήμος Τοπείρου και ο Άρης Γιαννακίδης αναφέρονται στο ξαφνικό θάνατο του Ν.Λαμπαδάρη

 Ο Σωκράτης Ξυνίδης αναφέρει:

Η απώλεια του Νίκου Λαμπαδάρη γεμίζει με θλίψη όλους τους Ξανθιώτες.
Ο Νίκος υπήρξε ειλικρινής αγωνιστής της δημοκρατίας αλλά και τη ζωής.
Για όλους εμάς θα παραμένει στις καρδίες μας ζωντανή η εικόνα του συνετού
καθοδηγητή  που σφράγισε τη πολιτική μας διαδρομή με τις απόψεις του αλλά και τη δράση του.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. “


Η νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ:

Φίλε Νίκο, καλό ταξίδι.«Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ξάνθης και όλος ο κόσμος του Κινήματος, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον απρόσμενο και άδικο χαμό του αγαπητού μας συντρόφου Νίκου Λαμπαδάρη. Ο Νίκος υπήρξε παράδειγμα προς μίμηση άδολης προσφοράς στον δημόσιο βίο. Δυστυχώς, μας άφησε πρόωρα, ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει. Στους συγγενείς του εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας.»

 Στο μήνυμα του Δήμου Τοπέιρου αναφέρεται:

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Λαμπαδάρη που εδώ και χρόνια βιώνει το δικό της Γολγοθά.Ο απροσδόκητος χαμός του μας συγκλόνισε.Για  την πολιτική του προσφορά στον τόπο μας έχουμε μόνο καλά να πούμε. Και τέλος, άσχετα κι αν κάποτε διαφωνήσαμε, άσχετα κι αν στο δήμο βρεθήκαμε ακόμα και αντίπαλοι, είναι χρέος μας να του αναγνωρίσουμε την πολιτική του σκέψη και κρίση. Και κυρίως, το πάθος και το μεράκι του για την Ανάπτυξη και την Πρόοδο της Ξάνθης και της Θράκης.Φίλε Νίκο, κρίμα που έφυγε ένας ακόμα που ένοιωθε την «χαρά της πολιτικής».

Στέλιος Χατζηευαγγέλου
Δήμαρχος Τοπείρου»

Ο Άρης Γιαννακίδης αναφέρει:

Εκφράζω την οδύνη για τον αδόκητο θάνατο του τέως βουλευτή Ξάνθης Νίκου Λαμπαδάρη. Ο Νίκος Λαμπαδάρης ήταν ένας δημοκράτης, κοινωνικός προοδευτικός αγωνιστής, ένας γνήσιος Θρακιώτης πατριώτης.

Στους οικείους του που περνούν το δικό τους Γολγοθά, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, ευχόμενος ο Θεός να τους δίνει κουράγιο και παρηγοριά ψυχής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr