psifodeltia_genika

Σταυροί προτίμησης στις Περιφερειακές (ανεπίσημοι)

10 Νοεμβρίου 201010:55

psifodeltia_genikaΟι σταυροί προτίμησης για τους 2 πρώτους συνδυασμούς των περιφερειακών εκλογών έγιναν γνωστές από διάφορες πηγές, με ανεπίσημο τρόπο, στο σύνολο σχεδόν των εκλογικών τμημάτων. Σύμφωνα με τον Καλλικράτη σε περίπτωση νίκης ο πρώτος συνδυασμός της Ξάνθης εκλέγει 6 συμβούλους και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη ενώ σε περίπτωση ήττας μόλις 2.

Στις δύο πρώτες θέσεις του συνδυασμού του Γιώργου Παυυλίδη, σχεδτόν στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων , βρίσκονται οι δύο μουσουλμάνοι πρώην υποψήφιοι βουλευτές Μπουρχάν και Τουρκές, ενώ ακολουθούν οι νεοεμφανιζόμενοι Κριτσίνης και Εφραιμίδης καθώς και οι Αντινομάρχες Λύρατζης και Παναγιωτάκης που δεν φαίνεται να απειλούνται.

 

Μπουρχάν Μπαράν

6795

Χατζημεμίς Τουρκές

6746

Κριτσίνης Αθανάσιος

5018

Εφραιμίδης Νικόλαος

4960

Λύρατζης Πασχάλης

4310

Παναγιωτάκης Δημήτρης

3444

 Στο συνδυασμό του Άρη Γιαννακίδη η κατάταξη που έχει γίνει γνωστή, αφορά σε πολύ μικρό αριθμό τμημάτων και δεν είναι αντιπροσωπευτική. Άλλωστε δεδομένο θεωρείται ότι εκλέγεται ο Ουζούν Ιρφάν. Ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Χαιτίδης Δημήτρης

915

Σαλτούρος Δημήτρης

789

Σερεφιά Τάνια

584

Τσούλου Ματούλα

578

Χατζηδημητρίου Γ.

474

Μαραγκού Κ.

443

Κιούση Κυριακή

413

Χρυσοχοϊδης Χαράλαμπος

300

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr