dhmarxeio_stayroypolhs

Μόνο τους δικούς της ψήφισε η Σταυρούπολη

9 Νοεμβρίου 201018:25

dhmarxeio_stayroypolhsΤους υποψήφιους που κατάγονται από την περιοχή της κοιλάδας του Νέστου φαίνεται ότι επέλεξαν οι ψηφοφόροι της Σταυρούπολης, καθώς οι σταυροί στο συνδυασμό της δημοτικής αρχής είχαν συγκεκριμένη κατεύθυνση σε όσους κατάγονται από την περιοχή.

Εκτός των Ταρενίδη, Θεοδωρίδη, Κυριακίδη που κατάγονται από το Δαφνώνα και των Κεβεντσίδη, Τσεγγελίδη, Σπυριδόπουλου που κατάγονται από τα Κομνηνά, μόνο ο Μανώλης Φανουράκης κατάφερε να «εισχωρήσει» παίρνοντας 84 σταυρούς.

Oι υπόλοιποι υποψήφιοι κινήθηκαν κάτω από τους 30 σταυρούς και, κυρίως, σε μονοψήφια νούμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα ψηφοδέλτια αφορούν σε μονοσταυρίες ενώ όλοι οι υποψήφιοι πλην ενός, εκλέγονται σε περίπτωση νίκης του συνδυασμού του Μ. Στυλιανίδη, γεγονός που σημαίνει ότι σε αυτή την περίπτωση τα μέλη του νέου Δημοτικού συμβολίου, κατά το 1/5 (7 άτομα) θα κατάγονται από τον υπό συγχώνευση  Δήμο.

Αναλυτικά οι πρώτοι της Σταυροδοσίας στον πρώην Δήμο Σταυρούπολης, πάντα από τα ανεπίσημα στοιχεία:

Κεβεντσίδης Θ.

304

Τσεγγελιδης Ι.

238

Ταρενιδης Π.

205

Φανουράκης Ε.

84

Σπυριδοπουλος Ν.

86

Θεοδωρίδης Α.

45

Κυριακίδης Α.

40

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr