Στη Ρέμβη μίλησε ο Μ. Στυλιανίδης

5 Νοεμβρίου 201018:19

stlianidis_egainia_2Στο συνοικισμό της Ρέμβης μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε ιδιαίτερα αναφορά στους υποψήφιου από την περιοχή , τον Αλή Ογλού Εϊγήτ και τον Χασάν Ογλού Οχτάι καθώς και στον Σειτ Ογλού Οκτάι που είναι στο Τοπικό Συμβούλιο, ζητώντας από τους κατοίκους της Ρέμβης να τους ψηφίσουν.

Κατά τα άλλα, όπως συνηθίζει σε κάθε γειτονιά αναφέρθηκε στις δράσεις και στα έργα που υλοποιήθηκαν στην περιοχή της Ρέμβης, αναφέροντας:

«1- Εγκαταστήσαμε συγκρότημα φίλτρων για τη βελτίωση του πόσιμου νερού εξασφαλίζοντας επάρκεια και ποιότητα νερού.

2- Κάναμε δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης ακαθάρτων & όμβριων στην περιοχή για την προστασία της υγείας των κατοίκων και του περιβάλλοντος.

3- Κατασκευή δικτύων ύδρευσης & αποχέτευσης στις οδούς Δράμας & Τζαβέλα

4- Κατασκευή αγωγού όμβριων στην πάροδο Γ. Κονδύλη – Καλευρά

5- Ανάπλαση κόμβου Θ. Δούκα – Δράμας – Κονδύλη – Π. Κυρίλλου

6- Κατασκευή κόμβου στη συμβολή των οδών Τζαβέλα – Πιαλόγλου – Τυρολόης – Καλευρά – Αρρανού

7- Ασφαλτοστρώσεις δρόμων

8 – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

9- Συντήρηση Σχολείων περιοχής

10- Ηλεκτροφωτισμός οδών της περιοχής

11- Κυρίως ανάπλαση & διαμόρφωση οδών συνοικισμού Ρέμβης (οδού Δράμας κλπ.)»

Αντιδήμαρχος από τη Ρέμβη

Προέτρεψε τους κατοίκους να ακούσουν με προσοχή όλους τους υποψήφιους δημάρχους και συμβούλους και πρόσθεσε:

«Απορρίψτε όμως αυτούς που θα σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια. Αυτούς που θα σας πουν ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι  έχουν το μαγικό ραβδί και θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.    Αυτούς που θα σας βρουν ως δια μαγείας δουλειά, ενώ οι ίδιοι απαγορεύουν δια νόμου τις προσλήψεις, και δεν αφήνουν τους Δήμους να κάνουν προσλήψεις, ούτε εποχικού προσωπικού, αυτούς που σαμποτάρουν τις προσπάθειες μας για να απασχοληθούν στο Δήμο άτομα από τη Ρέμβη που έχουν ανάγκη επιβίωσης.», αφήνοντας αιχμές για τη στάση της αντιπολίτευσης.

Υποσχέθηκε ότι η Ρέμβη θα έχει δικό της Αντιδήμαρχο στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και, τέλος,  έκανε τις εξής εξαγγελίες:

1. Στον τομέα της Πρόνοιας και των κοινωνικών υπηρεσιών και επιδομάτων, ο Δήμος θα αναλάβει από το νέο έτος αυτήν την αρμοδιότητα και να είσθε βέβαιοι πως η εξυπηρέτησή σας θα είναι πολύ καλύτερη, γιατί εμείς ξέρουμε τα προβλήματά σας.

2. Επίσης το Τμήμα Εμπορίου και το Τμήμα Υγιεινής της Νομαρχίας θα είναι υπηρεσίες του Δήμου, στον οποίο θα βρείτε την ανταπόκριση που περιμένετε.

3. Θέλω από τη θέση αυτή να σας τονίσω, ότι θα συνεχίσουμε και με νέα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης όμβριων και ακαθάρτων, αλλά και με ασφαλτοστρώσεις και διαμορφώσεις Κ.Χ.

4. Ακόμη θέλω να σας υποσχεθώ, ότι αν εγκριθεί από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το πρόγραμμα απασχόλησης που έχουμε καταρτίσει με την ΚΕΔΚΕ, πολλές δεκάδες θα είναι τα άτομα από τη Ρέμβη που θα δουλέψουν στο Δήμο μας.

5. Θα προχωρήσουμε τις διαδικασίες και θα δημιουργήσουμε πλατεία στο κέντρο του συνοικισμού.

6. Θα αναπλάσουμε τις οδούς Καραϊσκάκη, Αθ. Διάκου κ.λπ.

7. Θα διαμορφώσουμε και θα κατασκευάσουμε πεζοδρόμια όπου είναι εφικτό.

8. Θα διαμορφώσουμε την περιοχή γύρω από τα σχολεία.

9. Θα ηλεκτροφωτίσουμε τον οικισμό σας με νέα φωτιστικά, όπως κάναμε και με την οδό Δράμας.

10. Ακόμη θέλω να τονίσω πως θα βοηθήσουμε για τον περαιτέρω ευπρεπισμό του τεμένους του οικισμού, όπως κάναμε μέχρι σήμερα αναπλάθοντας και διαμορφώνοντας τον αύλειο χώρο του. «

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr