Ευνούχισε τον άνδρα της και αυτός την συγχώρεσε!

4 Νοεμβρίου 201019:48

5D7B0A7F53636C2B27D371AB7278333DΑπίστευτο και άκρως τρομακτικό. Μια γυναίκα στην Κίνα ευνούχισε τον σύζυγό της και στη συνέχεια με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα  του Χονγκ Κονγκ όλα ξεκίνησαν όταν η Λαμ Γιουκ Καμ ανακάλυψε ότι ο τραπεζικός της λογαριασμός είχε σχεδόν μηδενιστεί και τα κοσμήματά της είχαν κάνει φτερά. 

Η γυναίκα μην ξέροντας τι είχε συμβεί πήγε στην τράπεζα και εμβρόντητη ανακάλυψε ότι τις αναλήψεις τις είχε κάνει ο ίδιος της ο άνδρας και είχε πουλήσει τα κοσμήματά της

Ο 41χρονος Τσου Τσι Λικ, οικοδόμος στο επάγγελμα της είχε κλέψει την κάρτα ανάληψης και με τα χρήματα αγόρασε πανάκριβα δώρα για την ερωμένη του. Όταν το ανακάλυψε του ζήτησε εξηγήσεις και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι την απατά.

Τότε η γυναίκα κυριευμένη από θυμό κατάστρωσε σχέδιο εκδίκησης. Έφτιαξε στον άτυχο άνδρα σούπα στην οποία είχε ρίξει υπνωτικά. Όταν αποκοιμήθηκε τον εκδικήθηκε με τον πιο απάνθρωπο τρόπο. Χρησιμοποιώντας δύο ψαλίδια του έκοψε τα γεννητικά όργανα. 

Ο άνδρας ο οποίος εγκαίρως πήγε στο νοσοκομείο υπεβλήθη σε επιτυχή συγκόλληση μορίου και στη συνέχεια ζήτησε από το δικαστήριο να αθωωθεί η γυναίκα του. 

Όπως υποστήριξε με επιστολή που έστειλε στον δικαστή αναγνώριζε ότι η ευθύνη ήταν δική του και ότι η γυναίκα του ήταν απλά το θύμα της υπόθεσης.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάρτιο. Τελικά η γυναίκα μπήκε στη φυλακή για εννέα μήνες και τώρα είναι ελεύθερη. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει δύο παιδιά και η γυναίκα την εποχή που συνέβη το περιστατικό ήταν έγκυος. 

Όμως εξαιτίας του νόμου που ισχύει στην Κίνα ότι κάθε ζευγάρι έχει δικαίωμα να κάνει ένα παιδί, οι αρχές ανάγκασαν την Λαμ να κάνει έκτρωση.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr