Ομιλία Μ. Στυλιανίδη στο Δροσερό.

3 Νοεμβρίου 201023:29

stlilianidis_egainia_3Προεκλογική συγκέντρωση στο Δροσερό πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης.

Στην ομιλία του προς του κατοίκους του συνοικισμού ο Μιχάλης Στυλιανίδης ανέφερε ότι Εσείς είστε η δύναμή μας, εσείς μας οδηγείτε, και εμείς υποσχόμεθα πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το Δροσερό, και ν’ ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Σε ότι αφορά στα έργα που έχουν γίνει για τη συγκεκριμένη περιοχή, τα απαρίθμησε ως εξής:

— Ειδικά επιδοτούμενα προγράμματα ανέργων

— Συγκρότημα φίλτρων για τη βελτίωση του πόσιμου νερού

— Δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης ακαθάρτων & όμβριων στην περιοχή αθιγγάνων

— Ανόρυξη δύο αρδευτικών γεωτρήσεων στην περιοχή αεροδρομίου

— Κατασκευή δικτύου για σύνδεση γεωτρήσεων με δεξαμενή Αεροδρομίου

— Μετακίνηση δικτύου ύδρευσης χειμάρρου περιοχής Δροσερού

— Διαμόρφωση οδού Ε. Λάμπρου

— Διαμόρφωση Κ.Χ. δυτικά του ιατροκοινωνικού κέντρου

— Ανάπλαση πλατείας Δροσερού

— Ασφαλτοστρώσεις

— Κατασκευή παιδικής χαράς

— Συντήρηση 15ου Νηπιαγωγείου

— Συνεχή παροχή υπηρεσιών του ιατροκοινωνικού κέντρου

— Επεκτάσεις δικτύων ηλεκτροφωτισμού «

Πρότρυνε του κατοίκους του Δροσερού ως εξής:

«Να δώσετε πρώτα από όλα την ψήφο σας στους δικούς σας ανθρώπους, στους Δροσερίτες που συμμετέχουν και κοσμούν πρέπει να τονίσω το ψηφοδέλτιό μας.» αναφέροντας του υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους από την περιοχή. «Εγώ υπόσχομαι πως θα τους αξιοποιήσω, θα τους έχω στενούς μου συνεργάτες και το Δροσερό για πρώτη φορά θα έχει τον δικό του Αντιδήμαρχο, στον Δήμο της Ξάνθης, ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να λύνει τα προβλήματα του οικισμού σας.» ανέφερε.

Εξήγγειλε μεταξύ άλλων τη λειτουργία τοπικού ιατρείου στο Δροσερό, τη δημιουργία ΚΕΠ, υποσχέθηκε μεγαλύτερη εξυπηρέτηση στα προνοιακά επιδόματα , κατασκευή νέων σχολικών κτιρίων και ανέφερε ότι έχει ζητήσει κατ επανάληψη τη λειτουργία Αστυνομικού Σταθμού. ενώ σε ότι αφορά στις ηλεκτροδοτήσεις είπε πως «γνωρίζετε πως έχουμε κάνει πολλές επεκτάσεις των δικτύων της ΔΕΗ, πως έχουμε ενεργήσει για την παροχή ρεύματος σε εκατοντάδες σπίτια και καταστήματα.          Δυστυχώς σήμερα μετά τις καταγγελίες κάποιων και τις απαγορευτικές οδηγίες των αρμοδίων υπουργών, μας έχουν δέσει τα χέρια και δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις μας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.»

Στο σημείο αυτό καταφέρθηκε εναντίον του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστου Πούλιου λέγοντας  «Αντί να βοηθήσει η αντιπολίτευση και ο κ. Πούλιος προς την κατεύθυνση αυτή, μας ελέγχουν συνεχώς, ώστε να μην δώσουμε άδειες ηλεκτροδότησης και γι’ αυτούς ακόμη που είναι άρρωστοι και κινδυνεύει η υγεία τους, και για τις οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά και πηγαίνουν στο σχολείο.»
Σε ότι αφορά στη χορήγηση αδειών καταστημάτων, είπε πως «γνωρίζετε ότι και για τα κτίρια που δεν είχαν οικοδομική άδεια, με αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, δίναμε άδειες ίδρυσης και λειτουργίας.           Και θέλω να τονίσω το ενδιαφέρον όλων των Δημοτικών Συμβούλων.   Δυστυχώς όμως το τελευταίο διάστημα και μετά από καταγγελίες και πάλι, το Υγειονομικό της Νομαρχίας δεν επιτρέπει, την χορήγηση των αδειών αυτών, παρά τη δική μας θετική θέση. Τέλος ανέφερε ότι ο Δήμο πετυχε τη χορήγηση δανείων για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών.

Υποσχέθηκε ότι πολλά άτομα από το Δροσερό θα δουλέψουν στο Δήμο όταν εγκριθεί «από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ» το πρόγραμμα της ΚΕΔΚΕ  και, τέλος, εξήγγειλε τη λειτουργία του κέντρου φροντίδας φτωχών οικογενειών και τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr