pavlidis20nomarxis

Επισκέψεις του Γ. Παυλίδη στο Ν. Ξάνθης

31 Οκτωβρίου 201019:03

pavlidis20nomarxisΤο Σάββατο που πέρασε  ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ κ. Γιώργος Παυλίδης, στα πλαίσια των  επαφών του με πολίτες, επισκέφθηκε τους οικισμούς Μαγγάνων, Δασοχωρίου, Ζηλωτής, Νέου Ερασμίου, Παλαιού Ερασμίου, Αβάτου, Παλαιού Αβάτου, Φελώνης, Αλκυόνης και Παλαιού Ζυγού Νομού Ξάνθης, συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη και από Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νομού.

Όπως αναφέρει το επιτελείο του, «καθ’ όλη τη διάρκεια των επισκέψεών του στους οικισμούς έτυχε θερμότατης υποδοχής από τους κατοίκους, οι οποίοι αναφέρονταν στην 12ετή προσφορά του στον τόπο και είναι πλέον εμφανής η μεγάλη επερχόμενη Νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.»

Στη δήλωσή του ο Γ. Παυλίδης αναφέρει: “Τα μηνύματα Νίκης που λαμβάνουμε από το σύνολο της Περιφέρειας μας γεμίζουν αισιοδοξία και σιγουριά για το
αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου. Έφτασε ο καιρός των μεγάλων αλλαγών και έργων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.”

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr