kentro-kadro

Εγκαίνια για το Μιχάλη Στυλιανίδη την Τρίτη.

24 Οκτωβρίου 201023:47

Την Τρίτη πραγματοποιούνται στην Κεντρική Πλατεία τα εγκαίνια του συνδυασμού Ξάνθη-Σταυρούπολη Πρότυπο δημιουργίας του Μιχάλη Στυλιανίδη.

Τα εγκαίνια γίνονται σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία έχει ενταθεί η αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου και του επικεφαλής των «Πολιτών για την Αλλαγή» με σκληρές ανακοινώσεις και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο λόγος του Μιχάλη Στυλιανίδη στην εκδήλωση. Άλλωστε και οι δύο υποψήφιου έχουν φροντίσει σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους να ρίχνουν τα βέλη τους στον ανθυποψήφιό τους.

Στην τελετή των εγκαινίων -που θα γίνει στις 20.45 πιθανολογείται ότι θα βρεθεί και η ηθοποιός Ματθίλδη Μαγγίρα, το όνομα της οποίας ενεπλάκη τις τελευταίες μέρες στην προεκλογική αντιπαράθεση. Μάλιστα, παράγοντες του συνδυασμού της απερχόμενης δημοτικής αρχής σημειώνουν ότι δεν θα επιδιώξει συμβολική παρουσία αλλά προετοιμάζεται να διεξαγάγει μίνι προεκλογική εκστρατεία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr