Παρουσίασε το συνδυασμό της Σταυρούπολης ο Μιχάλης Στυλιανίδης.

22 Οκτωβρίου 201021:50

stylianidis_stavroupoli_oloiΕξαπολύοντας επίθεση στο Χρήστο Πούλιο για διάφορα θέματα και επαναλαμβάνοντας την αντίθεσή του  για διάφορα σημεία του Σχεδίου Καλλικράτης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, παρουσίασε το συνδυασμό του και τους τοπικούς υποψήφιους της Σταυρούπολης.

Ο επικεφαλής της παράταξης  «Ξάνθη πρότυπο δημιουργίας» ξεκινώντας την ομιλία του στην εκδήλωση επιτέθηκε για άλλη μια φορά στο Χρήστο Πούλιο για τη γνωστή φράση «οι σκελετοί βγήκαν από τη ντουλάπα» που ακούστηκε στον ίδιο χώρο πριν λίγες μέρες και σημείωσε ότι «Ο κύριος Πούλιος λόγω της ανικανότητάς του να επικοινωνήσει με τους συμπολίτες μας και του πανικού που τον διακατέχει, χρησιμοποιεί ανεπίτρεπτες εκφράσεις  για μένα προσωπικά και για τα μέλη της παράταξής μας. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι πρέπει να κινηθεί μέσα σε κάποια όρια πολιτικής ευπρέπειας και πολιτισμού. Αν στον ύπνο του βλέπει φαντάσματα και σκελετούς», αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να απαξιώνει τους υπόλοιπους υποψήφιους.»

Αντιρρήσεις για Καλλικράτη.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης εξέφρασε τις αντιρρήσεις τόσο για τον χωροταξικό σχεδιασμού του «Καλλικράτη», επαναλάμβάνοντας τις αντιρρησή του για την προσάρτηση της Σταυρούπολης και την απουσία της πρώην κοινότητας Διομήδειας. Σημείωσε, πάντως, ότι τις σημερινές αρμοδιότητες του Δημάρχου σκοπεύει να αναθέσει εξ ολοκλήρου στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ενώ ζήτησε τη στήριξη των δημοτικών συμβούλων και των εργαζομένων στο Δήμο που τους θεωρεί πολύτιμους συνεργάτες. Παράλληλα άσκησε κριτική και για το οικονομικό σκέλος του Καλλικράτη και τη μείωση των πόρων προς την Αυτοδιοίκηση.

Σε ότι αφορά στον προγραμματισμό άφησε αιχμές για το Πρόγραμμα του Χρήστου Πούλιου λέγοντας ότι «δεν πρόκειται να παρουσιάσω σαν πρόγραμμά μου το τεχνικό πρόγραμμα της σημερινής δημοτικής αρχής και τις προτάσεις για το ΕΣΠΑ» .

Αναφέρθηκε στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του, αναφέροντας ότι πιστεύει στα πρόσωπα που επέλεξε για να υλοποιήσει το ρεαλιστικό και φιλόδοξο πρόγραμμά του ςκαι συμπλήρωσε: «Η συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο δεν είναι προϊόν κομματικής, συγγενικής ή φιλικής πίεσης για τη συμπλήρωση και μόνο του συνδυασμού μας, όπως συμβαίνει σε άλλες παρατάξεις». Μεταξύ άλλων, ζήτησε τη στήριξη όλων

Απουσίασε ο Γ. Καρασακαλίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης σκόπευε να απευθύνει ενωτικό κάλεσμα προς το Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιώργο Καρασακαλίδη, αλλά αυτός δεν παρέστη τελικά στην εκδήλωση, τηρώντας ουδέτερη στάση.  Όπως έγινε γνωστό, τα εγκαίνια του  εκλογικού κέντρου θα γίνουν το βράδυ της Τρίτης στις 8.30 στην Κεντρική πλατεία.

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο στην περιοχή της Σταυρούπολης:


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΕΡ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Βαρδίκου Αργυρώ, Ιδ. Υπάλληλος

Ελευθεριάδης Απόστολος, Υπαλ. Νοσοκομείου

Παπαδόπουλος Θεόδωρος, Αγρότης

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Κωστέλλης Δημήτριος, Υπάλληλος Δημ Επιχείρησης.

Παπαδοπούλου Αρχοντούλα, Πρόεδρος του Γυν. Συνεταιρισμούς

Σαρόγλου Κων/νος, Πολ. Μηχανικός

Χατζογλίδου Δέσποινα, Οικονομολόγος

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΡΑΚΑ

Γεσήρ Αϊτάν, Ελ. Επαγγελματίας

Κιουτσούκ Ραήφ, Πρόεδρος Τ.Σ.

Μεμίς Μπαχτιάρ, Ιδ. Υπάλληλος,

Σελαιντίν Σεφιμέ, Ιδ.Υπάλληλος,

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΑΦΝΩΝΑ

Ζωγραφίδου Παναγιώτα, Ελ. Επαγγελματίας

Καραμιχάλης Γεώργιος, Μάγειρας

Πυργιώτης Παύλος, Αγρότης

Σιδηρόπουλος Δημήτριος, πρώην. Πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών – Πολ. Συλλόγου Δαφνώνα

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΙΟΦΥΤΟΥ

Καρυώτης Δημήτρης, Οικοδόμος

Κύργιας Παναγιώτης, αγρότης

Λυπηρίδης Γιώργος, Ελ. Επαγγελματίας

Σιδηροπούλου Ευσεβεία, οικιακά

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΜΝΗΝΩΝ

Αθανασιάδης Δημήτριος

Αποστολίδης Φώτης, Συνταξιούχος

Κωνσταντινίδου Σοφία, Ιδ. Υπάλληλος

Χατζηαλέξάνδρου Ανδρέας, Πολ. Μηχανικός

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Γιαννακούδη Αναστασία, Ιδ. Υπάλληλος

Κυριακού Θεοδόσιος,  Κτηνοτρόφος

Παπαγερασίμου Λουίζος, Γεωργός

Τούπα Αθηνά, Βιολ. Καλλιεργήτρια

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ

Τολμίδης Δημήτριος, νέος αγρότης

Τολμίδης Παναγιώτης, Γεωκτηνοτρόφος

stylianidis_stavroupolistylianidis_stavroupoli_1

 

stylianidis_stavroupoli_2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr