pavlidis20nomarxis

Γ. Παυλίδης: Μεθοδεύσεις οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται

22 Οκτωβρίου 201009:15

pavlidis20nomarxisΜεθοδεύσεις για να παρασυρθεί η ψήφος των πολιτών, χαρακτήρισε τη δημοσίευση δημοσκοπήσεων στην Περιφέρεια ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, ο οποίος επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα εμφανίζονται αλληλοσυγκρουόμενα .

Πιο αναλυτικά σε δήλωσή του ο Γιώργος Παυλίδης  αναφέρει: «Μεθοδεύσεις για να παρασυρθεί η ψήφος των πολιτών δεν έχουν θέση στη δική μας πρακτική. Είμαστε νικητές στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές γι’ αυτό δεν έχουμε ανάγκη από άλλου είδους πρακτικές. Φοβούμαι ότι, με το πέρας της προθεσμίας δημοσίευσης των δημοσκοπήσεων, θα επιχειρηθεί, από συγκεκριμένους κύκλους, η δημιουργία παντελώς αβάσιμων εντυπώσεων  στο εκλογικό σώμα. Το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς αλλά δεν το κάνουμε. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε την παλαιοκομματική πρακτική τους. Εξ ου και ο ευτελισμός  που προέκυψε προχθές στην Καβάλα, όταν δύο εταιρίες δημοσκοπήσεων έβγαζαν για τις δημοτικές εκλογές αποτελέσματα εκ διαμέτρου αντίθετα, στη μια να προηγείται κατά 6% ο ένας συνδυασμός και στην άλλη ο αντίπαλός του. Ας αφήσουμε το λαό να αποφασίσει μακριά και έξω από πονηρές κινήσεις εντυπώσεων. Δεν θα διατυπώσω το ερώτημα ποιος πληρώνει αυτές τις δημοσκοπήσεις αυτές τις ημέρες».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr