nea_dimokratia_logo

Επίθεση ΝΟ.ΔΕ Ξάνθης στην Θ.Κόκλα

18 Οκτωβρίου 201010:55

nea_dimokratia_logoΜε Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ η ΝΟ.ΔΕ Ξάνθης επιτίθεται στην Θ.Κόκλα.

«Απροκάλυπτα πλέον παρακολουθούμε σύμφωνα με δημοσιεύματα, την παρέμβαση της διορισμένης απ’ την κυβέρνηση Περιφερειάρχου κ. Θ. Κόκλα, στις τοπικές εκλογές, με φωτογραφίες ν’ αποτυπώνουν τη συνάντηση με τον υποψήφιο με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, στο Δήμο Αβδήρων κ. Β. Τσολακίδη και τον Δήμαρχο του Σελέρου κ. Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ.

Η πρόκληση της παρουσίας της με την συνοδεία των γραφομένων ότι παρέστη στην τελική συμφωνία των δυο ανδρών, αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς παρόμοιων προκλήσεων που περιλαμβάνουν και την υπουργοποίηση ενός βουλευτή του ΠΑΣΟΚ σε κάθε νομό της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Αν έδειχνε η Περιφερειάρχης τον ίδιο ζήλο και για την εύρεση λύσεων στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής, ενδεχομένως να προλάβαινε και την κατρακύλα που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ρυθμούς!

Οι πολίτες παρακολουθούν και κρίνουν διαπιστώνοντας εύκολα τόσο τον πανικό της κυβέρνησης για το αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών της με κορυφαία την υπογραφή του μνημονίου όσο και την προσπάθεια χειραγώγησης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η αγωνιώδης προσπάθεια επικράτησης των χρισματούχων υποψηφίων αποδεικνύει περίτρανα την αγωνία του ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα της αντίδρασης των πολιτών στις λανθασμένες τακτικές που οδηγούν την περιοχή μας σε βαθύτερη ύφεση και εξαφάνιση όλων των δεικτών ευημερίας που απολάμβαναν οι κάτοικοι της Περιφέρειας.

Η ΝΔ, υπεύθυνα, σταθερά και ενσυνείδητα, μέσα απ’ το πρόγραμμα και τις θέσεις της, στηρίζει τους αυτοδιοικητικούς υποψήφιους που γνωρίζουν τι σημαίνει σκληρή δουλειά για ουσιαστικά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών, συνεχίζει τον αγώνα και γυρνάει την πλάτη σε παλαιοκομματικές πρακτικές και προκλητικές «πράσινες» παρεμβάσεις διορισμένων υψηλόβαθμων υπαλλήλων της κυβέρνησης, που τους παραδίδει στην κρίση των πολιτών.

Τ’ αποτελέσματα της κινηματικής συμπεριφοράς τους και της υποβάθμισης της κρίσης των κατοίκων της Αν. Μακεδονίας – Θράκης, θα τα λάβουν απ’ την κάλπη του Νοεμβρίου!»

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr