internet_2

Διαρκής Ηλεκτρονική Διαβούλευση από Γ. Παυλίδη

16 Οκτωβρίου 201000:11

internet_2Στο διαδίκτυο και τους χρήστες του φαίνεται ότι επικεντρώνουν οι δύο υποψήφιοι Περιφερειάρχες της Α.Μ.-Θ. Μετά την ανακοίνωση Γιαννακίδη για απάντηση ερωτημάτων και ο Γιώργος Παυλίδης κάνει γνωστό ότι θα απαντά στα ερωτήματα που θα τίθενται στη διαρκή ηλεκτρονική διαβούλευση.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου,  «Μετά την εξαιρετική επιτυχία που σημειώνει αυτό το διάστημα η προσωπική ιστοσελίδα του υποψηφίου Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ.Γιώργου Παυλίδη, (www.giorgospavlidis.com) και η ιστοσελίδα του Συνδυασμού του, «Περιφερειακή Αναγέννηση», (www.periferiaki-anagennisi.com), καθιερώνεται ανοιχτή διαβούλευση κατάθεσης ερωτημάτων και απάντησης από τον ίδιο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, για όσους πολίτες της Περιφέρειας, ειδικά νέους, θα συμμετέχουν μέσω του συνδέσμου ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.

Σχετικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ, κ.Γιώργος Παυλίδης, έχει δηλώσει ότι « Η διαβούλευση για εμάς γίνεται, εδώ και ένα μήνα, ξεχωριστά με τον κάθε φορέα της Περιφέρειας, για συγκεκριμένα ζητήματα και όχι με ομαδικές συναντήσεις επιλεκτικού τύπου με όλως επιφανειακή προσέγγιση των προβλημάτων. Οι πολίτες μας εμπιστεύονται και μας οδηγούν στη Νίκη.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr