Βαφτίζουν μεμονωμένους τους οπαδούς αλλά δεν έχει εισιτήρια

15 Οκτωβρίου 201008:33

skoda_olympiakos_2Μια από τις γνωστές κωμωδίες του ελληνικού αθλητισμού εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες προκειμένου να ανακληθεί με εύσχημο τρόπο η απόφαση του Γ.Γ.Α Πάνου Μπιτσαξή που απαγορεύει τη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Έτσι πρόσφατα η διοίκηση του Ολυμπιακού επιχείρησε να τους «βαφτίσει» μεμονωμένους και με την ανοχή της πολιτείας να υπάρξει υποστήριξη στον αγώνα του Σαββάτου στην Ξάνθη. Ανεπίσημα λοιπόν, μέσω διαρροών κάποιοι προέτρεψαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ισχυριζόμενοι ότι υπάρχει συγκατάθεση της Γενικής Γραμματείας.

Όμως, όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, η απόφαση αυτή προσκρούει στο πολύ απλό γεγονός ότι δεν έχουν εκδοθεί εισιτήρια για το συγκεκριμένο αγώνα , όπως είχε αποφασιστεί και στη σχετική σύσκεψη στις αρχές της εβδομάδας, και μετά την επιστολή του Γ.Γ.Α στην Ξάνθη που απαγόρευσε στην ΠΑΕ να εκδώσει εισιτήρια. Έτσι  μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της Ξάνθης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, που κοινοποιείται και από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, γίνεται γνωστό το ιστορικό της υπόθεσης των τελευταίων ημερών  και γίνεται παράκληση προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μην βρεθούν στο γήπεδο, ελλείψει εισιτηρίων.

Νέο έγγραφο Μπιτσαξή

Με νέο έγγραφό του προς την Αστυνομία μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής γνωστοποιεί ότι ισχύει η απαγόρευσή του για την παρουσία οπαδών στο γήπεδο κλείνοντας οριστικά το ζήτημα. Στον αγώνα του Σαββάτου και αναλόγως της παρουσίας οπαδών των φιλοξενουμένων αναμένεται να αποδειχθεί αν υπάρχει σοβαρότητα στην αντιμετώπιση της υπόθεσης.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr