POULIOS_ME_LOGO

Τη Δευτέρα παρουσιάζεται στη Σταυρούπολη ο συνδυασμός Χ.Πούλιου

14 Οκτωβρίου 201007:51

POULIOS_ME_LOGOΤη Δευτέρα παρουσιάζεται στη Σταυρούπολη το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Πολίτες για την Αλλαγή» του Χρήστου Πούλιου.  Η παρουσίαση, όπως είχε προαναγγελθεί, θα περιλαμβάνει τις τοπικές κοινότητες της περιοχής (Σταυρούπολης, Δαφνώνα, Κομνηνών, Νεοχωρίου, Καρυοφύτου, Πασχαλιάς, Γέρακα) καθώς και όλες τις προσθήκες που έχουν γίνει στο ψηφοδέλτιο των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων όλου του Δήμου.

Κατά τα άλλα, στο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του συνδυασμού που δόθηκε στη δημοσιότητα, υπάρχει και η παρουσία του Χρήστου Πούλιου στον εορτασμό της απελευθέρωσης της Ξάνθης στην Αθήνα από τους Συλλόγους Ξανθιωτών.  Το πρωί του Σαββάτου θα επαναληφθεί η εξόρμηση των δημοτικών συμβούλων και των υποψηφίων του συνδυασμού στην αγορά της Ξάνθης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αναφέρει:

  • Παρασκευή 15/10/2010 – 10:00 Επίσκεψη του Υποψηφίου Δημάρχου στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης (Κυψέλης – Καπνεργατών – Χρύσας)
  • Σάββατο 16/10/2010 – 10:30  Εξόρμηση ομάδων δράσης Δημοτικών Συμβούλων στην αγορά της Ξάνθης
  • Κυριακή 17/10/2010 – Παρουσία του Υποψηφίου Δημάρχου στις επετειακές εκδηλώσεις των Συλλόγων Ξανθιωτών της Αθήνας για την Απελευθέρωση της Θράκης
  • Δευτέρα 18/10/2010 – 19:00 Παρουσίαση Ψηφοδελτίου Συνδυασμού. Τόπος: Σταυρούπολη.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr