stylianidis_poulios_fylladia

Ξεκίνησε η μάχη των εκλογών στο Δήμο της Ξάνθης, πολιτική και επικοινωνιακή

12 Οκτωβρίου 201009:48

stylianidis_poulios_fylladiaΜε τα φυλλάδια των δύο μεγάλων συνδυασμών έτοιμα, η μάχη για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου στο Δήμο Ξάνθης ξεκινά.

Ο συνδυασμός του Μιχάλη Στυλιανίδη δημοσιοποίησε το φυλλάδιο με το πρόγραμμά του όπου κυρίαρχο ρόλο έχει, φυσικά, το έργο της ενοποίησης των πλατειών και υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ακόμη και από έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ το περιεχόμενο εστιάζει στις δράσεις που έγιναν και σε αυτές που προγραμματίζονται.  Πιο λιτή είναι η εμφάνιση στο πρόγραμμα του Χρήστου Πούλιου: Το πρώτο τεύχος που διανέμεται ήδη πόρτα-πόρτα έχει στο εξώφυλλο την Παλιά Πόλη, δίνει έμφαση στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού για την πρώτη θεματική ενότητα και εμφανίζει τον επικεφαλής της παράταξης στο οπισθόφυλλό του. To δεύτερο τεύχος “Έξυπνη πόλη” δόθηκε στα Μ.Μ.Έ και αναμένεται στο δρόμο τις επόμενες μέρες.

Με Βίκυ Μπαφατάκη ο Δήμαρχος
Στο επίπεδο της επικοινωνιακής μάχης ο συνδυασμός του Δημάρχου επιστρατεύει ως Υπεύθυνη Τύπου τη δημοσιογράφο Βίκυ Μπαφατάκη, ξανθιώτισσα με γνωστή καριέρα στην Αθήνα, η οποία και αναμένεται να παρουσιάσει την εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού  θα γίνει στο Ζήτα Παλλάς, το βράδυ της Τετάρτης. Ο συνδυασμός του Χρήστου Πούλιου που έχει ξεκινήσει νωρίτερα τις δημόσιες παρουσίες του και θα εντείνει τις επόμενες μέρες την προσπάθειά του, επικεντρώνοντας στο πολιτικό περιεχόμενο.

Τα εκλογικά κέντρα των συνδυασμών είναι έτοιμα και η προκελογική δραστηριότητα αναμένεται να ενταθεί τις 3 εβδομάδες που απομένουν μέχρι τις εκλογές.

Δυσκολίες στο τοπικά συμβούλια

Η ανακοίνωση του συνδυασμού για την παράταξη της δημοτικής αρχής αναμένεται να λύσει και τα αινίγματα που υπάρχουν σε σχέση με τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το συνδυασμό. Με ενδιαφέρον όμως αναμένονται και τα Τοπικά Συμβούλια, ιδιαίτερα στην περιοχή της Σταυρούπολης, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός και οι συνδυασμοί της πόλης δεν ήταν αρκετά εξοικειωμένοι. Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο συνδυασμοί αντιμετώπισαν δυσκολίες στην κατάρτιση των τοπικών ψηφοδελτίων ενώ οι υπόλοιποι θα αρκεστούν μόνο στα υποχρεωτικά από το Νόμο  καθώς σε ορισμένες περιοχές παρατηρείται απροθυμία.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr