ergatiko_kentro_exoteriko

Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου: Ζητά ανάκληση της απόλυσης Βογιατζή

12 Οκτωβρίου 201007:47

ergatiko_kentro_exoterikoΤην παρέμβαση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου φαίνεται ότι προκαλεί η απόλυση του συνδικαλιστή και Γραμματέα της Ν.Ε του ΚΚΕ Κώστα Βογιατζή από το Συνεταιρισμό Θερμοϋδραυλικών Ξάνθης.

Μετά την καταγγελία του ΚΚΕ για την απόλυση του γνωστού Μηχανικού, το Εργατικό με δική του παρέμβαση ζητά από την επιχείρηση να ανακαλέσει την απόλυση. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το Εργατικό Κέντρο «Καταγγέλλει την απαράδεκτη και αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας. Απαιτούμε να ανακαλέσει και να σεβαστεί τον εργαζόμενο γιατί και εμείς με τη σειρά μας θα προβούμε σε άλλες ενέργειες.»  σημειώνεται ενώ ανάμεσα στις ενέργειες αυτές θα είναι και η καταγγελία στη ΓΣΕΕ.

Η υπόθεση ξεκινά, όπως είναι γνωστό, από την απόλυση 4 υπαλλήλων πριν από μερικές μέρες, γεγονός που είχε καταγγελθεί από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων που πρόσκειται στο ΚΚΕ. Η τοπική ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος θεωρεί η . παράνομη όπως χαρακτηρίζεται, απόλυση του Κώστα Βογιατζή γίνεται ως αντίποινα για τη δημοσιοποίηση του θέματος με τις πρώτες απολύσεις.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr