Μαυρό-ασπρα και όχι μόνο για το χειμώνα

9 Οκτωβρίου 201009:11

colors_trends_aΓια να είμαστε σωστά ενημερωμένες, σχετικά με το “τι είναι φέτος must στη μόδα”, δεν φτάνει μόνο να ξέρουμε τις τάσεις που αφορούν τις γραμμές των ρούχων.

 

Πολύ βασική παράμετρος, είναι και η χρωματική παλέτα, που κάνει κάθε σεζόν να ξεχωρίζει.

Σκεφτήκαμε λοιπόν, ότι αξίζει τον κόπο και φέτος, να δούμε μαζί τα χρώματα, που προτείνουν οι δημιουργοί μέσα από τις συλλογές τους, έτσι ώστε να είμαστε πιο έτοιμες για το safari που οφείλουμε να κάνουμε – όσο οι πενιχρές εποχές το επιτρέπουν – στην αγορά.

Μαύρο

Έχοντας σαν δεδομένο, ότι μπροστά μας υπάρχει μια σεζόν με κύριο χαρακτηριστικό τις χαμηλές θερμοκρασίες, είναι εύκολο να καταλάβουμε, γιατί οι σχεδιαστές έδωσαν περισσότερο βάρος στα σκούρα χρώματα. Ανάμεσα λοιπόν σ’ αυτά, το μαύρο φαίνεται ότι είναι το πιο δημοφιλές.

Είναι κλασικό, αδυνατίζει και πάνω απ’ όλα εξασφαλίζει εύκολα κομψό αποτέλεσμα στην εικόνα μας.

Λευκό

Σκούρα χρώματα η μόδα, μαύρη και η διάθεσή μας, ευτυχώς οι σχεδιαστές κατάλαβαν το αδιέξοδο που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν και φαίνεται ότι αποφάσισαν να μας απλώσουν ένα χέρι βοήθειας. Μεγάλη λοιπόν αντίθεση στο μαύρο, για φέτος προτείνεται το λευκό.

Και πως αλλιώς άλλωστε, αφού το λευκό είναι τόσο χαριτωμένο και πάνω απ’ όλα θηλυκό. Ας ελπίσουμε, ότι έστω το λευκό, θα μας φτιάξει τη διάθεση αυτή τη σεζόν.Κίτρινο

Το ιδιαίτερα φωτεινό αυτό χρώμα, χωρίς να είναι σφόδρα “trendy” αυτή τη σεζόν, εμφανίστηκε σαν μια νέα πρόταση σε πολλές συλλογές διάσημων σχεδιαστών, για την σεζόν που έρχεται.

Και πως αλλιώς άλλωστε, αφού το λευκό είναι τόσο χαριτωμένο και πάνω απ’ όλα θηλυκό. Ας ελπίσουμε, ότι έστω το λευκό, θα μας φτιάξει τη διάθεση αυτή τη σεζόν

Κίτρινο

Το ιδιαίτερα φωτεινό αυτό χρώμα, χωρίς να είναι σφόδρα “trendy” αυτή τη σεζόν, εμφανίστηκε σαν μια νέα πρόταση σε πολλές συλλογές διάσημων σχεδιαστών, για την σεζόν που έρχεται.

Κατά τη γνώμη μου, μπορεί να δώσει μια έξοχη και ξεχωριστή πινελιά στην τελική μας εικόνα. Εάν λοιπόν σας αρέσει ο δημιουργικός πειραματισμός,  αυτό το χρώμα μπορεί να σας βοηθήσει, για να καταπλήξετε τους γύρω σας.

 

Καφέ

Το καφέ είναι ένα ουδέτερο χρώμα και γι’ αυτό δεν μπορεί να λείπει από την ντουλάπα μας. Τα καφέ ρούχα, μπορούν να είναι η βάση, πάνω στην οποία θα συνδυάσουμε εύκολα κι άλλες χρωματικές επιλογές.

Γι’ αυτό το λόγο, αξίζει τον κόπο να επενδύσετε σε ένα καλό και ακριβό κομμάτι αυτής της απόχρωσης, αφού θα είναι ένα ρούχο, που θα το φοράτε για πάντα.

Μπεζ

Ένα χρώμα, που τις τελευταίες σεζόν δείχνει να είναι η αγαπημένη επιλογή πολλών σχεδιαστών.

Κι αυτό γιατί, είναι ιδανικό για όμορφους  συνδυασμούς με άλλα χρώματα, εξασφαλίζοντας ένα φίνο και συνάμα σοφιστικέ αποτέλεσμα. Κατά τη γνώμη μου, είναι το τέλειο χρώμα, για να ντυθείς στο γραφείο.

Ροζ

Ένα κατ’ εξοχήν κοριτσίστικο και δροσερό χρώμα.

Αν λοιπόν κάποια στιγμή νιώσετε καταπιεσμένη από τα μουντά χειμερινά χρώματα, δοκιμάστε – ντυμένη στα ροζ – να αλλάξετε τη διάθεσή σας. Είναι μια επιλογή, που συνήθως φέρνει εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Μπλε

Οι αποχρώσεις του μπλε, προβάλουν σαν μια εξαιρετικά “hot” τάση, στις σχεδιαστικές προτάσεις, για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2010 – 2011, κι αυτό φαίνεται να είναι ένα καλό νέο για μας, αφού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά χρώματα για την Ελληνίδα.

Όλο το φάσμα των αποχρώσεων από το γαλάζιο μέχρι το ελεκτρίκ και το dark blue, θα κυριαρχήσουν στις εμφανίσεις μας  αυτήν την σεζόν.

Κόκκινο

Ένα χρώμα συναρπαστικό, ελκυστικό και πάνω απ’ όλα αισθησιακό. Μια γυναίκα που είναι ντυμένη στα κόκκινα, δεν μπορεί ποτέ να περάσει απαρατήρητη.

Εάν λοιπόν κι εσείς θέλετε το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2010 – 2010, να είσαστε το επίκεντρο, αφήστε αυτό το συναρπαστικό χρώμα να διευθετήσει τις λεπτομέρειες!

Γκρι

Υπάρχουν χρώματα, που σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι “φτιαγμένα” για μια συγκεκριμένη εποχή. Το γκρι λοιπόν, είναι το ιδανικό χρώμα για τις βροχερές μέρες του φθινοπώρου και τις μουντές του χειμώνα.

Επιπλέον φαίνεται ότι το γκρι, είναι μια εξαιρετικά trendy πρόταση, για την σεζόν που ξεκινά.

Πορτοκαλί

Όπως ακριβώς το κόκκινο και το ροζ, είναι χρωματικές επιλογές που θα φωτίσουν τις μουντές μας μέρες του χειμώνα, το πορτοκαλί είναι άλλη μια trendy επιλογή για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και να δώσουμε μια ξεχωριστή ζωντάνια στο “total look” μας.

Εμπιστευτείτε το και δεν θα το μετανιώσετε !

Πράσινο

Το πράσινο, είναι ένα χρώμα, που συνήθως το ξεχνάμε τους κρύους μήνες. Οπότε ένα πράσινο παλτό ή ένα πράσινο παντελόνι, μπορούν να βοηθήσουν θυμίζοντάς μας την άνοιξη και το καλοκαίρι.Δοκιμάστε λοιπόν τις trendy πράσινες αποχρώσεις της χειμερινής παλέτας κι αναπολήστε τα ανοιξιάτικα πρωινά, που θα ακολουθήσουν.

http://fe-mail.gr

 

Χωρίς κατηγορία

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr