keraies_ktel_2

Καμουφλαρισμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή ΚΤΕΛ

7 Οκτωβρίου 201013:36

keraies_ktel_2Καμουφλαρισμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή του ΚΤΕΛ έχουν εντοπίσει συμπολίτες και φαίνεται ότι δεν σταματούν στη διαπίστωση.

Ο αναγνώστης του XanthiPress.gr φωτογράφισε και έστειλε το σχετικό υλικό. Η εικόνα και ο τρόπος που είναι εγκατεστημένο το κεραιοσύστημα φαίνεται ότι παραπέμπει στο συνηθισμένο καμουφλάζ που γίνεται για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένες περιοχές.

Ο φίλος του XanthiPress.gr εκφράζει την ανησυχία των πολιτών και των περίοικων για το γεγονός ότι κεραίες κινητής τηλεφωνίας εγκαθίστανται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή (αυτός είναι και ο λόγος που τις τοποθετούν). Αξίζει να σημειωθεί ότι σε απόσταση λίγων μέτρων υπάρχει σχολικό συγκρότημα.

Τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα έχουν αποκαλυφθεί από αναγνώστες στο XanhtiPress.gr που έχει αναλάβει σχετική πρωτοβουλία . Στην πρώτη περίπτωση οι κεραίες αφαιρέθηκαν την επομένη. Στη δεύτερη περίπτωση (οδός Φιλαδελφείας) οι κεραίες τριών εταιριών παραμένουν στη θέση τους. Αυτή είναι η τρίτη περίπτωση μέσα σε λίγο καιρό. Η περίπτωση να έχει γίνει λάθος παραμένει υπαρκτή αλλά προφανώς κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβαίνει.

Το νομικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία αλλά και την κατάργησή τους, είναι μάλλον περίπλοκο και αφήνει τους πολίτες εκτεθιμένους γιατί εμπλέκονται μια σειρά υπηρεσιών που , στο τέλος, καθιστούν αδύνατη την έγκαιρη επέμβαση. Σε κάθε περίπτωση οι υποθέσεις αυτές παρακολουθούνται δημοσιογραφικά.

keraies_ktel_kontino

keraies_ktel_1

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr