asus_eee_pc_900a

Δωρεάν πιστοποιητικά υπολογιστών στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης

7 Οκτωβρίου 201013:21

asus_eee_pc_900aΤην Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010, στις 12:30 το μεσημέρι, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, σε συνεργασία με την Microsoft Ελλάς, τον Φορέα Πιστοποίησης ECDL Ελλάς και  το Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HEPIS), εγκαινιάζουν στην Ξάνθη και για όλη τη Θράκη, την λειτουργία του προγράμματος

 Στόχος του προγράμματος, που απευθύνεται στην πρώτη του φάση σε ανέργους, είναι ν’ αποκτήσουν οι επωφελούμενοι εντελώς δωρεάν δεξιότητες εκμάθησης και πιστοποίησης  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που θα ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας και θα συμβάλουν στην ομαλή ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

 Η συνέχεια του προγράμματος θα περιλαμβάνει προγράμματα εκμάθησης και για άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, άτομα με ειδικές ανάγκες, γυναίκες μονογονεϊκών οικογενειών ή πολύτεκνες, μετανάστες, πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο.

 

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης

 

12:0012:30  Προσέλευση

12:3012:40  Χαιρετισμός

  • Σοφιανός Ουτατζής –Διευθυντής Πολιτισμού και Εκπαίδευσης  του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης 

12:4012:50  Χαιρετισμός

  • Λία Κομνηνού – Διευθύντριας Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Microsoft Ελλάς

12:5013:00  Χαιρετισμός 

  • Βασίλης Διονάς – Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ομίλου PEOPLECERT

 

13:0013:10  Χαιρετισμός

  • Μανώλης Λαμπόβας – Communication Coordinator της HΕPIS

 

13:1013:30   Συζήτηση

13:3014:00    Προαιρετική περιήγηση στο Κέντρο UP

 

Να υπενθυμίσουμε πως η εφαρμογή του προγράμματος έχει ήδη ξεκινήσει στην Ξάνθη και λόγω της μεγάλης συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν επιπλέον κύκλοι μαθημάτων μέχρις ότου καλυφθούν οι ανάγκες των ενδιαφερομένων.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην καπναποθήκη «Π» στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr