Astynomia20logo

Σύλληψη έλληνα και βούλγαρου στη Χρυσούπολη για οπλοκατοχή.

7 Οκτωβρίου 201010:27

Astynomia20logoΔύο νεαροί,  συνελήφθησαν στη Χρυσούπολη το απόγευμα της Τετάρτης καθώς πέταξαν πιστόλι από το αυτοκίνητό τους μόλις δέχθηκαν σήμα να σταματήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, στις 13,50΄, στη Χρυσούπολη Καβάλας, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης δύο άτομα, ένας ημεδαπός ηλικίας 21 ετών και ένας υπήκοος Βουλγαρίας ηλικίας 24 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ένας αστυνομικός που εκτελούσε εποχούμενη περιπολία, ακινητοποίησε το  Ι.Χ. που κινούνταν ύποπτα και στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι κατηγορούμενοι και κατά τη διαδικασία της προσαγωγής ο συνοδηγός (ημεδαπός) πέταξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου ένα (1) πιστόλι κρότου-αερίου (GLASS MAGNUM) με μία γεμιστήρα κενή φυσιγγίων και προσαρμοσμένο σιγαστήρα.

Κατά την εξέταση τους οι ανωτέρω συλληφθέντες υπέπεσαν σε αντιφάσεις σχετικά με την ιδιοκτησία του πιστολιού, το οποίο και κατασχέθηκε. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr