neapoli_dromos_neo_tmima_2

Στο νέο τμήμα η κυκλοφορία στην Εθ. Αιμοδότη, στη Νεάπολη

6 Οκτωβρίου 201007:57

neapoli_dromos_neo_tmima_2Μέσω του νέου τμήματος διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στην Οδό Εθελοντή Αιμοδότη στην περιοχή της Νεάπολης Ξάνθης.

Η κατασκευή του νέου κλάδου έχει ολοκληρωθεί πάνω από τον εγκιβωτισμένο χείμαρρο και πλέον το παλιό τμήμα έχει κλείσει προκειμένου η κυκλοφορία να μεταφερθεί στο καινούριο. Προσωρινά οι οδηγοί θα χρησιμοποιούν ένα ρεύμα ανά κατεύθυνση στο νέο τμήμα και όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες τότε θα λειτουργούν πλήρως δύο κλάδου με δύο ρεύματα κατεύθύνσης ο καθένας.

Το παλαιό τμήμα θα υπερυψωθεί, όπως φαίνεται ήδη από τα στηθαία που κατασκευάστηκαν, ώστε να έχει το οδόστρωμα το ίδιο ύψος με το νέο τμήμα. Άγνωστο παραμένει αν μετά το πέρας των έργων θα υπάρξουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αλλά ακόμη και αν παραμείνουν οι υπάρχουσες, η κίνηση σε αρκετές κατευθύνσεις θα είναι καλύτερη. Το έργο που  διαθέτει και ποδηλατόδρομο ολοκληρώνει την προσάρτηση των δύο επιπρόσθετων λωρίδων οι οποίες είχαν κατασκευαστεί προ τετραετίας και όλο αυτό το διάστημα ήταν σε αδράνεια.

 neapoli_dromos_neo_tmima

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr