4o_gymnasio

Ωρομίσθιοι καθηγητές Τουρκικών από τη Διέυθυνση Β΄Βάθμιας

6 Οκτωβρίου 201007:43

4o_gymnasioΩρωμίσθιους καθηγητές για την κάλυψη των αναγκών διδασκαλίας της Τουρκικής Γλώσσας πρόκειται να προσλάψει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να εργαστούν ως ωρομίσθιοι στο 4ο και 6ο Γυμνάσια Ξάνθης, να υποβάλλουν σχετική αίτηση. Θα πρέπει να κατέχουν τα   εξής προσόντα:

Πτυχίο Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών με κατεύθυνση Τουρκικών Σπουδών ή Πτυχίο

Τμήματος Γλώσσας και Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών με ειδίκευση Τουρκικής Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο αντιστοίχου ειδικότητας ομοταγούς ιδρύματος της αλλοδαπής και ενδιαφέρονται να εργαστούν ως ωρομίσθιοι στο 4ο ή 6ο Γυμνάσιο Ξάνθης, να υποβάλουν σχετική αίτηση συνοδευόμενη από τα σχετικά δικαιολογητικά (Διδακτορικό, Μεταπτυχιακό, Πτυχίο) στην υπηρεσία μας, Μπρωκούμη 30, 67100 Ξάνθη μέχρι τη Πέμπτη  14/10/2010.

Κατά την πρόσληψη προηγούνται οι κάτοχοι διδακτορικού και έπονται οι κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στην Τουρκική Γλώσσα και Φιλολογία.Μεταξύ των υποψηφίων ιδίων προσόντων λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία κτήσης του βασικού πτυχίου ή  η βαθμολογία αυτού σε περίπτωση σύγχρονης λήψης πτυχίου αυτού.

Για τους ενδιαφερόμενους με τίτλο της αλλοδαπής χρειάζεται :

1.      Επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών, καθώς και βεβαίωση για την ισοτιμία και αντιστοιχία από τον αρμόδιο φορέα, στο οποίο αναγράφεται η ημερομηνία κτήσης του τίτλου και ο βαθμός αυτού.

2.      Απολυτήριο Ελληνικού λυκείου ή  ισοτίμου σχολείου ή  πιστοποιητικού για την άριστη γνώση και άνετη χρήση της Ελληνικής γλώσσας από την επιτροπή του άρθρου 14 παρ. 10 του Ν. 1566/1985 ή  από το κέντρο Ελληνικής Γλώσσας ή  το Σχολείο Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ή  του Διδασκαλίου της Φοιτητικής λέσχης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Αίτηση θα υποβληθεί στη Διεύθυνση δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr