fortiga

Επεισόδια στην Καβάλα από φορτηγατζήδες και σύλληψη ιδιοκτήτη

28 Σεπτεμβρίου 201011:23

 

fortigaΞέφυγε από τον έλεγχο η κατάσταση στο μπλόκο των ιδιοκτητών φορτηγών Δ.Χ. στην Καβάλα. Οι συγκεντρωμένοι  ιδιοκτήτες λίγο γύρα στα μεσάνυχτα ήρθαν σε σύγκρουση με οδηγό διερχόμενου φορτηγού προκάλεσαν σωματικές βλάβες καθώς και φθορές στο φορτηγό.

 

Πιο συγκεκριμένα στις 11 το βράδυ  ακινητοποίησαν Ι.Χ. Φορτηγό που οδηγούσε βούλγαρος υπήκοος, χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητά τους. Στη συνέχεια έβγαλαν τον οδηγό έξω με τη βία και τον ξυλοκόπησαν στο οδόστρωμα ενώ ακολούθως  έσπασαν το παρμπρίζ του φορτηγού με σιδηρολοστό.

Ο άτυχος οδηγός του φορτηγού ειδοποίησε την άμεσο δράση με το κινητό του και στην περιοχή έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Μετά από έρευνες, περίπου στις 00.20 εντόπισαν έναν από τους δράστες. Πρόκειται για 41χρονο ιδιοκτήτη φορτηγού ο οποίος συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών, πρόκλησης ελαφρών σωματικών βλαβών και φθοράς ξένης περιουσίας.

Οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr