drosero_1

Επιμένουν για το Γυμνάσιο Δροσερού οι καθηγητές.

27 Σεπτεμβρίου 201021:46

drosero_1Τα προβλήματα πέριξ και εντός των πυλών του 8ου Γυμνασίου στο Δροσερό επιχειρούν να επαναφέρουν στο προσκήνιο οι καθηγητές του Σχολείου.

 

Με νέες φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα επανέρχονται για τα προβλήματα με την εγκληματικότητα και την κατάσταση του σχολείου τους, καθώς είναι γνωστό ότι έχουν ζητήσει τη μεταστέγαση του σχολείου τους, μετά τα τελευταία γεγονότα. Οι καθηγητές ζητούν να μεταστεγαστούν στο πρώην κτίριο του 16ου Δημοτικού Σχολείου, όμως υπάρχει ήδη ειλημμένη απόφαση για την ίδρυση του 16ου Νηπιαγωγείου στον χώρο εκεί.

Μάλιστα μετά την αναφορά που υπήρξε στην προηγούμενη επιστολή του διδασκόντων του 8ου Γυμνασίου, από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έγινε γνωστό ότι η στέγαση του Νηπιαγωγείου στο παλιό κτίριο του 16ου Δημοτικού είναι δεδομένη και μετά από σχετικό αίτημα, απλώς ανεστάλη για ένα χρόνο και θα γίνει σίγουρα στην επόμενη σχολική χρονιά.

 drosero_2

drosero_3

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr