skoda_paok_kerkida

Σοκ στο γήπεδο. Φωτοβολίδες εκτοξεύθηκαν απο πιστόλι.

27 Σεπτεμβρίου 201015:51

skoda_paok_kerkidaΤον “ τρόμο” έσπειραν φωτοβολίδες οι οποίες εκτοξεύθηκαν με πιστόλι στο τέλος του αγώνα Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα κατά την έξοδο των φιλάθλων της Skoda Ξάνθη από την θύρα Β1 εκτοξεύθηκαν δύο φωτοβολίδες από πλευράς των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από τις οποίες η μία έφυγε πάνω από την θύρα Β1 ενώ η άλλη κατέληξε στα κάγκελα της ίδιας θύρας.Το συγκεκριμένο περιστατικό προξένησε τα έντονα παράπονα των φιλάθλων της Skoda Ξάνθη καθώς καθαρά από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Τέτοια περιστατικά δείχνουν τις “αδυναμίες” των αρμόδιων του ελληνικού ποδοσφαίρου να εξαλείψουν εντελώς τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα καθώς μερικοί ανεγκέφαλοι περνούν στα γήπεδα αντικείμενα τα οποία μπορούν να γίνουν φονικά όπλα στα χέρια τους.

Υπενθυμίζεται ότι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο έχασε τη ζωή του το 1986 στο Αλκαζάρ ο φίλαθλος της Λάρισας Χαράλαμπος Μπλιόνας, συμπτωματικά σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ, από φωτοβολίδα που εκτξεύθηκε με πιστόλι από την κερκίδα των φιλοξενουμένων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr