syntherm

Απάντηση του ΣΥΝ.ΘΕΡΜ στην Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

23 Σεπτεμβρίου 201011:09

synthermΜε επιστολή του στο Xanthipress.gr ο Συνεταιρισμός θερμουδραυλικών Ξάνθης απαντά στην Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων σχετικά με την καταγγελία για απολύσεις στην επιχείρηση. Αναλυτικά αναφέρει:

 «Από πότε κάποια επιχείρηση δεν έχει τα δικαίωμα να διακόψει μια συνεργασία, για λόγους που κρίνει η ίδια και ακολουθώντας νόμιμες διαδικασίες. Σαφέστατα οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί ή διαφορετικοί.

Αν αυτή είναι η αφορμή στην προσπάθεια τους να βγάλουν ανακοίνωση η αποκαλούμενη Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης για να βγει στο προσκήνιο και να διεκδικήσει 7ωρο, πενθήμερο, 35ωρο και ότι άλλο νομίζουν, λυπούμαστε, αλλά λάθος πόρτα χτύπησαν.

Οι εκ του ασφαλούς συνθηματολογίες, οι κορώνες αγωνιστικότητας απέναντι σε οργανωμένες μόνο επιχειρήσεις και η εθελοτυφλία εκεί που πραγματικά μπορεί να υπάρχουν θέματα μας κάνει να υποθέτουμε άλλους λόγους.

Ας ψάξουν αλλού για την επαναστατική τους προπόνηση. Ο κόσμος της εργασίας τους έχει αφήσει στο περιθώριο»

Για τον Συν/σμό

Ο Πρόεδρος

Αγαθαγγελίδης Χαράλαμπος

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr