karalidis

Aπό στιγμή σε στιγμή οι Αντιπεριφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ

17 Σεπτεμβρίου 201015:15

karalidisΑπό μέρα σε μέρα πρόκειται να ανακοινωθούν  οι Αντιπεριφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το ψηφοδέλτιο που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τελική του διαμόρφωση. Τα πρόσωπα που θα λάβουν τις θέσεις των υποψήφιων Αντιπεριφερειαρχών έχουν ήδη «κλείσει» με βάση τις ενδείξεις και απομένει μόνο η ανακοίνωσή τους.

Δεδομένοι, με βάση το ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα, θα πρέπει να θεωρούνται μόνο ο Φώτης Καραλίδης στην Ξάνθη και ο Παύλος Δαμιανίδης στην Ροδόπη. Για τις υπόλοιπες 4 θέσεις σε Έβρο, Δράμα και Καβάλα (2) υπήρξαν αρκετές διαβουλεύσεις με τη σύμπραξη του Άρη Γιαννακίδη και των τοπικών κομματικών στελεχών και ήδη έχουν καταλήξει.

Δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις τα ονόματα που θα ανακοινωθούν να μην  είναι κάποια από αυτά που ακούστηκαν στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr