aimodoti_2

Παραδίδεται το μεγαλύτερο τμήμα της οδού Εθ. Αιμοδότη

16 Σεπτεμβρίου 201000:23

aimodoti_2Αλλαγές στην κυκλοφορία στην οδό Εθελοντή Αιμοδότη (από την Κυψέλη μέχρι το Νοσοκομείο) πρόκειται να έχουμε τις επόμενες μέρες.

Και αυτό καθώς πρόκειται να δοθεί στην κυκλοφορία το μεγαλύτερο μέρος του νέου ρεύματος ανόδου, με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση καθώς και το μισό από το νέο τμήμα που κατασκευάζεται δίπλα στη σημερινή γέφυρα. Πρόκειται για το τμήμα που έχει κατασκευαστεί πάνω στον εγκιβωτισμένο χείμμαρο και ήδη έχει γίνει και η σχετική προσωρινή κίτρινη διαγράμμιση.

Μόλις δοθεί το τμήμα αυτό στην κυκλοφορία, θα διακοπεί η κίνηση στο σημείο που χρησιμοποιείτο μέχρι σήμερα. Με βάση τη μελέτη του έργου το υπάρχον τμήμα θα μπαζωθεί προκειμένου ο νέος δρόμος να βρίσκεται αρκετά ψηλότερα και να παρουσιάζει την κατάλληλη κλίση. Ήδη οι οδηγοί μπορούν να δουν το ύψος που θα φτάσει το νέο οδόστρωμα, αφού ουσιαστικά θα συνεχίζεται στο ύψος του νέου δρόμου.

Προσωρινά η κυκλοφορία για ένα μικρό κομμάτι 50 μέτρων θα γίνεται με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και όταν ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες εργασίες ο νέος δρόμος θα δοθεί πλήρως στην Κυκλοφορία.

Με ποδηλατόδρομο η νέα οδός

Όπως είναι γνωστό στο τμήμα αυτό της Εθελοντή Αιμοδότη θα κατασκευαστεί ο πρώτο ποδηλατόδρομος δίπλα σε υπάρχοντα δρόμο ενώ κάτι αντίστοιχο προβλέπεται – σύμφωνα με τη δημοτική αρχή- στο νέο τμήμα της επέκτασης της Οδού Σάρδεων που θα καταλήγει επίσης στο Νοσοκομείο.

aimodoti_1

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr