Πολίτες για την αλλαγή:”Το μέλλον μας ανήκει”

15 Σεπτεμβρίου 201021:58

POLITES_PAROUSIASI_POULIOS_2Η επίσημη παρουσίαση της παράταξης «Πολίτες για την Αλλαγή» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Νατάσα στην Ξάνθη.

Παρόντος και του Αν. Υπουργού Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης παρουσίασε τα πρόσωπα που απαρτίζουν το νέο συνδυασμό, στον οποίο συμμετέχουν νέοι και παλιοί υποψήφιοι με κεντρικό σύνθημα «Το μέλλον μας ανήκει».

 

Η παρουσίαση του συνδυασμού έγινε με το Χρήστο Πούλιο στο σύντομο χαιρετισμό του να κατηγορεί την απερχόμενη δημοτική αρχή, κάνοντας λόγο για εφιάλτη που βιώνει η πόλη και υποσχέθηκε στους συνεργάτες του υποψήφιους δημοτικού συμβούλους ότι δεν θα προδώσει την εμπιστοσύνη τους- ως πρώτος μεταξύ ίσων όπως ανέφερε – και ότι την επόμενη μέρα όταν θα έχουν κερδίσει το Δήμο, θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες του Δήμου, τον οποίο οραματίζεται ως σύγχρονο, λειτουργικό, χωρίς εξαρτήσεις που θα είναι το σπίτι όλων των δημοτών.

Εκπρόσωπος Τύπου ο Σ. Μελισσόπουλος

Εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης αναλαμβάνει ο Σάββας Μελισσόπουλος, ο οποίος πλέον δεν δεσμεύεται από τους περιορισμούς για την προβολή των υποψηφίων και παρουσίασε την εκδήλωση. Μιλώντας προς το κοινό  σημείωσε ότι  «Η αυτοδιοίκηση έγινε μαγαζί για την εξυπηρέτηση των προσωπικών συμφερόντων της δημοτικής αρχής» την οποία χαρακτήρισε «ανίκανη να διαχειριστεί τα ζητήματα της πόλης». Παράλληλα, έθεσε ως δίλημμα των εκλογών «αν θα κάνουμε το μεγάλο βήμα ή θα δώσουμε χώρο σε λογικές ”αδελφού” που χτυπούν την πλάτη μας για να κάνουν τη δουλειά τους και έχουν φέρει την πόλη σε αυτό το σημείο».

Την πεποίθησή του ότι ήρθε η ώρα για την ανατροπής στο Δήμο Ξάνθης εξέφρασε αμέσως μετά την εκδήλωση, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος- μεταξύ άλλων- σχολίασε θετικά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί νέοι υποψήφιοι.

Ακολούθησε η παρουσίαση όλων των υποψηφίων καθώς και ενός σύντομου βιογραφικού τους ενώ, όπως έγινε γνωστό, θα υπάρξει και δεύτερη παρουσίαση του συνδυασμού που θα γίνει – για συμβολικούς και ουσιαστικούς λόγους- στη Σταυρούπολη.

Ποιοί είναι οι υποψήφιοι

Συνολικά  55 υποψήφιοι απαρτίζουν μέχρι στιγμής το συνδυασμό, 40+2 Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και 13 τοπικοί σύμβουλοι, 35 άνδρες και 20 γυναίκες, συνολικά. Οι υποψήφιοι εκπροσωπούν όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς, εργασιακούς και επιστημονικούς χώρους ενώ προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα και όχι μόνο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Τη μερίδα του λέοντος στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους κατέχουν οι εκπαιδευτικοί (7) και ακολουθούν οι Οικονομολόγοι και Γιατροί (από 5) καθώς επίσης οι νομικοί και μηχανικοί (από 4)

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Πολίτες για την Αλλαγή” περιλαμβάνει:

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ
Αδαμίδης Σωτήρης
Αμανατίδης Χρήστος
Αντωνιάδης Ανέστης
Αντωνιάδου Βούλα
Ασκαρίδου Παυλίνα
Βασιλοπούλου Ρωξάνη
Βασιλούδης Ηλίας
Βορίδης Δημήτρης
Εγγλεζάκης Ιωάννης
Εμφιετζή Μαρία
Θεοδωρίδης Γρηγόρη
Καλογερής Κρίτων
Καλογιάννη Μάγδα
Κόκκινος Γιώργος
Κοντογιαννίδης Ρωμανός
Κουρπαλίδης Γιάννης
Λογοθέτη Βασιλική
Μαζαράκης Σπύρος
Μελίδης Ιωάννης
Μεταλλινού Αναστασία
Μουμίνογλου Μουμίν
Μυστακίδου Θωμαΐς
Νασσόπουλος Χαράλαμπος
Ντιμπαμπής Νικόλαος
Ξυλάς Χάρης
Ξυνίδης Αθανάσιος
Παπαδοπούλου Εριφύλη
Παρχαρίδου Μαρία
Πατσίδου Μπέττυ
Πατσιούρας Γιάννης
Πεχλιβάνης Άγγελος
Στογιαννίδης Γρηγόρης
Τοντικίδου Αλίκη
Τοπ Ισμέτ
Τσάκατος Θεόδωρος
Χατζηθεοδώρου Κυριάκος
Χαριτωνίδου Ειρήνη
Χασάν Ογλού Φερντούν
Χατζίδης Χριστόφορος
Χουσεϊνογλου Τιμούρ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Κιουρετζή Αργυρώ (Ρούλα)
Παναγιωτίδης Γρηγόρης 


ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ
Γκαγκώνη Μαρία
Ελευθεριάδου Δέσποινα
Μιχαηλίδης Δημήτρης
Μουρβάτης Άγγελος
Χαρισιάδου Μαίρη 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ
Ευστρατίου Βασίλειος
Σιράκ Χασάν
Μουσλού Ιμπραήμ
Τοπ Σαλή Λουνιφέρ
Γιουλτής Κισσά
Γιουσούφ Χουσεϊν

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΥΜΟΙΡΟΥ

Κώττη Καλλιόπη
Ξανθόπουλος Χρήστος

Στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να υπάρξουν προσθήκες μέχρι την τελική του παρουσίαση στην περιοχή της Σταυρούπολης, όταν και θα ενσωματωθούν οι τοπικές κοινότητες Σταυρούπολης, Δαφνώνα, Κομνηνών, Καρυοφύτου, Νεοχωρίου και Γέρακα που δεν ανακοινώθηκαν.

To σύνολο του συνδυασμού με φωτογραφίες των υποψηφίων και βιογραφικά μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή pdf κάνοντας κλικ εδώ…

POLITES_PAROUSIASI_1POLITE_PAROUSIASI_2

POLITES_PAROUSIASI_4POLITES_PAROUSIASI_6

POLITES_PAROUSIASI_7

POLITES_MELISSOPOULOS

POLITES_PAROUSIASI_KOURPALIDIS

POLITES_PAROUSIASI_ROULA

POLITES_NASOPOULOS

POLITES_POULIOS

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr