diodia_paidia

Δυναμικές οι κινητοποιήσεις των επιτροπών ενάντια στα διόδια

13 Σεπτεμβρίου 201021:34

diodia_paidia«Πάμε Δ.Ε.Θ. Σηκώστε τις μπάρες» ήταν των σύνθημα των πολιτών, που ξεκίνησαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, για να φτάσουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Ένα σύνθημα, το οποίο το περασμένο Σάββατο έγινε πράξη. Είναι φανερό ότι το κίνημα κατά των διοδίων γιγαντώνεται!

Χιλιάδες πολίτες από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης ή ιδεολογίας, αψήφησαν το υψηλό κόστος της μετακίνησης, το πολύωρο ταξίδι,  αλλά και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ανηφόρισαν ;h κατηφόρισαν προς τη συμπρωτεύουσα για να στείλουν μεταξύ άλλων και ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις: «Τέλος στο χαράτσι των διοδίων! Δεν πληρώνουμε!».

Οι πολίτες του κινήματος αντίστασης «Δεν πληρώνουμε», το οποίο έχει βρει πολλούς κοινωνικούς φορείς συμπαραστάτες, συσπειρώνονται και αναμένεται στο επόμενο διάστημα κλιμάκωση των αντιδράσεων σε πανελλαδικό επίπεδο.

Μετά από συνεννόηση εκπροσώπων των επιτροπών αγώνων, στις αρχές Οκτώβρη, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συνάντηση στο νομό Πιερίας με στόχο το συντονισμό των δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα.

Πηγή: Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας «Ο τόπος μου»

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr