ONNED_SOSTO

Εκλογές στις τοπικές της ΟΝΝΕΔ.

13 Σεπτεμβρίου 201015:51

ONNED_SOSTOTην Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου βάση απόφασης του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά εκλογές για την ανάδειξη νέων Τοπικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων.

 Εκτός από την Τ.Ο. Ξάνθης για πρώτη φορά στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης ύστερα από πρόταση του Προέδρου τις Ν.Ε. Βασίλη Πολιτειάδη δημιουργήθηκε η Τ.Ο. Δημοκρίτου.

Για πρώτη φορά οι ταμέλη της ΟΝΝΕΔ των Αβδήρων, τις Βιστωνίδας και του Τοπείρου εκφράζονται μέσα από μια Τοπική Οργάνωση.  Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου τα μέλη των Τ.Ε. συγκλήθηκαν σε σώμα και ύστερα από μυστική ψηφοφορία τα αποτελέσματα είναι τα εξής.

Τ.Ο. Ξάνθης

Τ.Ο. Δημοκρίτου

Γεν. Γραμματέας: Παντικίδης Γιώργος

Αν. Γεν. Γραμματέας: Τσόχας Δημήτρης

Οργ. Γραμματέας: Γαϊτάνης Άγγελος

Μέλος: Μαθιουδάκης Χρήστος

Μέλος: Σιαμπάν Μερβέ

Γεν. Γραμματέας: Μελισσάς Δημήτρης

Αν. Γεν. Γραμματέας: Καρκαλιάνης Μιχάλης

Οργ. Γραμματέας: Τσαμπατανίδου Θεοδώρα

Μέλος: Γκούρτσα Ευαγγελία

Μέλος: Μαυρίδης Νίκος

 

“Η πρόθεση της νέας Ν.Ε. είναι να πορευτεί με δυναμισμό, να αναδείξει τα προβλήματα και τις ανησυχίες των νέων ανθρώπων του νομού μας αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που καταλήγει: “Πορευόμαστε με όρεξη και με πάθος για μια ΟΝΝΕΔ Ξάνθης ανοικτή προς όλες τις κοινωνικές ομάδες των νέων χωρίς αποκλεισμούς.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr