Συγκέντρωση του Ροταριανου Ομίλου

11 Σεπτεμβρίου 201014:10

rotaryxanthiΟ Ροταριανός Όμιλος Ξάνθης καλεί τα μέλη, και τους φίλους του την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010, στις 21:00, στο Μοτέλ Νατάσσα.

 Στην προγραμματισμένη του συνεστίαση, όπου με αφορμή την επίσκεψη της ροταριανής María Isabel Gómez, μέλους της ροταριανής περιφέρειας 4940, του ροταριανού ομίλου της πόλεως Rosario, πολιτεία Santa Fe της Αργεντινής και μητέρας του διακεκριμένου ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας Skoda Ξάνθης Μάουρο Πόι, πραγματοποιεί εκδήλωση-ομιλία, με προσκεκλημένους τον Team Manager της ομάδας Skoda Ξάνθης κ. Ανέστη Τσετινέ και τον ποδοσφαιριστή Μάουρο Πόι με θέμα την πορεία και τα σχέδια της ομάδας για το τρέχον πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Superleague. Παράλληλα η κα Gómez θα προβεί σε μία σύντομη παρουσίαση του ομίλου στον οποίο ανήκει, της χώρας της και των δεσμών που συνδέουν την Αργεντινή με την Ελλάδα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr