egnatia_exodos_xanthi

Κλειστή η Εγνατία Οδός από Βανιάνο μέχρι Χρυσούπολη

10 Σεπτεμβρίου 201014:02

egnatia_exodos_xanthiΚλειστά θα παραμείνουν τμήματα της Εγνατίας από τη Δεύτερα 13/9 και για 15 μέρες λόγω έργων ασφαλτόστρωσης που θα γίνουν στο κόμματι από τη Χρυσούπολη μέχρι το Βανιάνο.

Πιο αναλυτικά προβλέπεται θα αποκλειστεί η κίνηση για μια εβδομάδα στο κάθε ρεύμα κυκλοφορίας . Τα έργα θα γίνουν σε δύο φάσεις και θα προκύψουν οι εξής μεταβολές στην κυκλοφορία:

1η Φάση: Αποκλεισμός του τμήματος από Χρυσούπολη προς  Βανιάνο. Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από Πέρνη προς Βανιάνο εκτρέπεται μέσω του κλάδου εξόδου του Α/Κ Χρυσούπολης στην Εθνική Οδό Νο2,  από τη Δευτέρα 13/9 και για 1 εβδομάδα.

 

2η Φάση: Αποκλεισμός του τμήματος από Βανιάνο προς Χρυσούπολη. Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από Βαφέϊκα προς Χρυσούπολη εκτρέπεται μέσω του κλάδου εξόδου του Α/Κ  Βανιάνου στην Εθνική Οδό Νο2 και ταυτόχρονα γίνεται αποκλεισμός της κίνησης στον κλάδο ανόδου στο ύψος του Παραδείσου, από τη Δευτέρα 20.09.2010 για 1 εβδομάδα.

Η Εγνατία Οδός ζητά την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση, που είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση του έργου και συστήνει ιδιαίτερη προσοχή, στο να ακολουθείται την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας .

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr