Καταδίωξη και σύλληψη διακινητή με κλεμμένη Μερσεντές

30 Αυγούστου 201021:56

mercedes_1Ένας 30χρονος ιρακινός που οδηγούσε κλεμμένη Mercedes συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στις 7, μετά από καταδίωξη της αστυνομίας στην Εγνατία Οδό.

Άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης του έκαναν σήμα να σταματήσει, αυτός αρνήθηκε και μετά την καταδίωξη συνελήφθη μαζί με 7 λαθρομετανάστες που μετέφερε.

Ο ιρακινός που έχει αιτηθεί πολιτικό άσυλο, είχε κλέψει από τις 8 Αυγούστου το ΙΧ ενός 69χρονου από τον Ασπρόπυργο και μετέφερε 7 αλλοδαπούς, οι 2 εκ των οποίων ήταν στο πορτ μπαγκάζ. Σε βάρος του 30χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για το ίδιο αδίκημα πριν από 10 μέρες, από την Ανακρίτρια Ροδόπης και του είχε απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.

 Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς των λαθρομεταναστών και ένα κινητό τηλέφωνο κατοχής του διακινητή ενώ αυτός και οι λαθρομετανάστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

mercedes__2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr