astynomia_xanthis_peripolika

Βάθος στην υπόθεση τοκογλυφίας στην Ξάνθη

27 Αυγούστου 201016:15

astynomia_xanthis_peripolikaΣε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που φάνηκε αρχικά, εκτιμάται ότι κινείται  η υπόθεση της σύλληψης των τριών δραστών στη Μορσίνη για υπόθεση εκβιασμού

Παρότι η Αστυνομία δεν δίνει περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα, εντούτοις η υπόθεση φαίνεται ότι αφορά περισσότερο σε υπόθεση τοκογλυφίας και λιγότερο «σε προστασία». Άλλωστε με βάση το ρεπορτάζ γύρω από την υπόθεση οι συλληφθέντες δεν προέρχονται από το γνωστό χώρο όπου παρατηρούνται τέτοιου είδους υποθέσεις.

Οι τρεις δράστες του εκβιασμού φαίνεται ότι δρούσαν για λογαριασμό άλλου προσώπου, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το οποίο προφανώς απέφυγαν να αποκαλύψουν και δεν έχει μέχρι τώρα καμία εμπλοκή στην υπόθεση αφού δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία.

Πρακτικά φαίνεται ότι οι δύο από τους τρεις δράστες – ο τρίτος συνελήφθη σε διαφορετικό χώρο- αναζήτησαν τα δύο θύματα προκειμένου να απαιτήσουν την αποπληρωμή του δανείου που είχαν συνάψει προ 4ετίας  με κάποιον ιδιώτη, με άγνωστους μέχρι στιγμής όρους και επιτόκιο.

Η υπόθεση πάντως απασχολεί τις διωκτικές αρχές καθώς είναι ιδιαίτερα σύνθετη και δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα ανάλογο περιστατικό που να απασχολήσει τις αρχές.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr