EPIMELHTHRIO

Σύσκεψη φορέων Θράκης στο Επιμελητήριο Ξάνθης για το νέο Αναπτυξιακό

26 Αυγούστου 201017:01

EPIMELHTHRIOΤους φορείς της Θράκης κινητοποιεί το θέμα του νέου αναπτυξιακού νόμου και της επέκτασης των κινήτρων της Θράκης σε άλλες περιοχές που ακυρώνει στην ουσία τις ευνοικές προβλέψεις του Νόμου για την περιοχή.

Οι παραγωγικοί φορείς της Θράκης και οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της περιοχής συσκέφθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 25 Αυγούστου στην Ξάνθη.

 

Όπως αναφέρει το Επιμελητήριο η σύσκεψη έγινε στο Γραφείο Προέδρου και Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ξάνθης, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης, και συμμετείχαν οι παραγωγικοί φορείς της Θράκης, με την παρουσία Προέδρων και εκπροσώπων των Επιμελητηρίων, των Συνδέσμων Βιομηχάνων και των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της Θράκης, με θέμα το Νέο Αναπτυξιακό Νόμο.

 

Επισημάνθηκαν οι αδυναμίες του υπό διαβούλευση σχεδίου του Αναπτυξιακού Νόμου και έγιναν παρεμβάσεις και προτάσεις από τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Θράκης για αλλαγές που θα προσδώσουν στη Θράκη ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και προοπτικές ανάπτυξης.

 

Τέλος αποφασίστηκε μετά από επεξεργασία των προτάσεων που κατατέθηκαν στη σύσκεψη, να διαμορφωθεί ένα υπόμνημα – πλαίσιο εξειδικευμένων μέτρων για τη Θράκη, που θα παρουσιαστεί στους πολιτικούς παράγοντες της Θράκης σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr