pavlidis20nomarxis

Επίσημη υποστήριξη σε Παυλίδη από τη Ν.Δ.

26 Αυγούστου 201007:18

pavlidis20nomarxisΗ επίσημη ανακοίνωση της υποστήριξης στο Γιώργο Παυλίδη από τη Νέα Δημοκρατία έγινε με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως αναμενόταν, μετά την δημοσιοποίηση της καθόδου του Γιώργου Παυλίδη στις Περιφερειακές Εκλογές, η Νέα Δημοκρατία προτείνει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τον απερχόμενο Νομάρχη Ξάνθης για τη θέση του Περιφερειάρχη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Στην ανακοίνωση παραλείπονται οι λέξεις «χρίσμα» και «υποστήριξη», γεγονός που έχει τη δική του σημασία.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ν.Δ. αναφέρει:

«Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών. Για τη θέση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η Νέα Δημοκρατία προτείνει το Νομάρχη Ξάνθης, κ. Γιώργο Παυλίδη. Μια προσωπικότητα που διαθέτει 12ετή επιτυχημένη αυτοδιοικητική εμπειρία και έχει να επιδείξει κοινά αποδεκτό έργο.

 Μια υποψηφιότητα που τη χαρακτηρίζει η πολιτική πολυσυλλεκτικότητα και έχει εργαστεί με επιτυχία για την κοινωνική συνοχή και τον αμοιβαίο σεβασμό για την μειονότητα της Θράκης.  Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr