astynomia porta peripolikoy

Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα κλοπής στη Θάσο.

21 Αυγούστου 201011:01

astynomia_porta_peripolikoyΈνας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθη για απόπειρα κλοπής στη Θάσο. Η σύλληψη έγινε την Παρασκευή στις 3 τα ξημερώματα.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο  δράστης, μαζί με έναν ομοεθνή του, μετέβησαν σε κατάστημα (Σνακ Μπαρ) στην Παναγία Θάσου Καβάλας, όπου ο τελευταίος αποπειράθηκε να αφαιρέσει μία τηλεόραση, μάρκας PANASONIC, 50 ιντσών, αξίας 1.300,00 €, η οποία ήταν τοποθετημένη σε υπαίθριο χώρο του εν λόγω καταστήματος, ενώ ο πρώτος δράστης ανέμενε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και τράπηκαν σε φυγή, ο μεν πρώτος με το αυτοκίνητό του, ενώ ο δεύτερος πεζός.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, οι οποίοι, ύστερα από επισταμένες έρευνες, εντόπισαν περί ώρα 03,05΄ τον 29χρονο δράστη να κινείται με το όχημά του στην Επαρχιακή Οδό Θάσου Λιμεναρίων και τον συνέλαβαν. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr