Συγκεντρώνει στρατό στα σύνορα με το Λίβανο το Ισραήλ

5 Αυγούστου 201001:12

A7994F7BD45FA4DCDBAC124F102EA47EΤον Λίβανο και τη Χαμάς θεωρεί υπεύθυνους το Ισραήλ για τις επιθέσεις στο έδαφός του αυτήν την εβδομάδα και θα συνεχίσει να απαντά ισχυρά στη βία, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω στην Χαμάς και την κυβέρνηση του Λιβάνου, ότι τους θεωρούμε υπεύθυνους για τη βίαιη πρόκληση εναντίον των στρατιωτών μας» ανέφερε ο κ. Νετανιάχου σε ομιλία του που μεταδόθηκε τηλεοπτικώς. «Η πολιτική μας είναι ξεκάθαρη: το Ισραήλ απαντά και θα συνεχίσει να απαντά με δύναμη σε κάθε επίθεση εναντίον πολιτών και στρατιωτών του», πρόσθεσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω, ότι το ζήτημα της χρήσης μιας περιοχής, η οποία ανήκει σε ένα τρίτο κράτος, το οποίο επιζητεί την ειρήνη προκείμενου… να εκτοξεύει ρουκέτες στο Ισραήλ, δε θα βοηθήσει την Χαμάς να αποφύγει τις ευθύνες» σημείωσε ακόμη ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Πηγή: protothema.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr