POULIOS

Με την επίσημη υποστήριξη ΠΑΣΟΚ οι Πούλιος-Τσολακίδης-Χατζηευαγγέλου

4 Αυγούστου 201006:56

POULIOSΚαι επίσημα πλέον οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή έλαβαν την υποστήριξη του κόμματός τους, μετά την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων σε διάφορους δήμους της χώρας.

Ο Χρήστος Πούλιος στην Ξάνθη, ο Βασίλης Τσολακίδης στο νέο Δήμο Αβδήρων και το Στέλιος Χατζηευαγγέλου στον Τόπειρο είναι οι τρεις υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στο Νομό της Ξάνθης.

Στους Δήμους των γειτονικών περιοχών, ανακοινώθηκε επίσης η υποστήριξη, σε αρκετούς υποψήφιους. Στην Καβάλα ο Δήμαρχος Κώστας Σημιτσής, στην Κομοτηνή ο Γιώργος Πετρίδης και σε άλλους μικρότερους Δήμους έγιναν οι αναμενόμενες επιλογές. Ειδικότερα στην Κομοτηνή ο 47χρονος τοπογράφος Γιώργος Πετρίδης, στέλεχος της ίδια γενιάς και συνομίληκος τους Σωκράτης Ξυνίδη και Γιώργο Πεταλωτή που διετέλεσε Γραμματεάς του ΠΑΣΟΚ και είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, αναμένεται να βρει απέναντί του ως αντάρτη, πλέον, τον τέως Δήμαρχο Κομοτηναίων Τάσο Βαβατσικλή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιπποκράτους, το ΠΑΣΟΚ δίνει μόνο υποστήριξη και όχι χρίσματα, τα οποία θα δωθούν μόνο για τους τρεις μεγάλους Δήμους και τις Περιφέρειες. Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα 70 ονόματα, τα οποία πρόκειται να επικυρωθούν από το Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ.  Η ανακοίνωση της υποστήριξης θα γίνει μόνο για τους μισούς Καλλικρατικούς Δήμους όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και το κυβερνόν κόμμα δεν θα πάρει θέση στους υπόλοιπους.

Πιο αναλυτικά τα ονόματα σε κάθε Δήμο:

Ξάνθης: Χρήστος Πούλιος

Αβδήρων: Βασίλης Τσολακίδης

Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου

Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης

Καβάλας: Κωνσταντίνος Σιμιτσής

Θάσου: Σταύρος Αραπάκης

Σαμοθράκης: Γιώργος Χανός

Νέστου: Ευάγγελος Τζοπανόπουλος

Παγγαίου: Βασίλειος Ξουλόγης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr