ATHANASIADHS-FAGOPOTI_EBE

Γιάννης Αθανασιάδης , Το Επιμελητήριο παραπαίει;

30 Ιουλίου 201014:19

ATHANASIADHS-FAGOPOTI_EBEΗ σημερινή διοίκηση του ΕΒΕ Ξάνθης, υπο τον κ. Ανδρικόπουλο, απέδειξε ότι όχι μόνο είναι ανεπαρκής και επικίνδυνη για τον επαγγελματικό χώρο του νομού μας, αλλά και ότι παραπαίει και δεν μπορεί ούτε καν, να συγκροτηθεί και να συνέλθει σε σώμα για να συζητήσει τα φλέγοντα καθημερινά προβλήματα των μελών του Επιμελητηρίου μας.

Φαίνεται, ότι για τον κ. Ανδρικοπουλο και την παράταξή του, τα προβλήματα στην Ξάνθη έχουν λυθεί…

Φαίνεται, ότι για τον κ. Ανδρικόπουλο και την παράταξή του, η Ξάνθη αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης και οικονομικής ευημερίας!

Φαίνεται, ότι για τον κ. Ανδρικόπουλο και την παράταξή του, η Ξάνθη έχει Επιμελητήριο που έχει δρομολογήσει όλα τα ζητήματα και ουδείς πλέον πρέπει να ασχολείται για αυτά.

Ετσι εξηγείται, όχι άλλως, το γεγονός της μη σύγκλησης διοικητικού συμβουλίου τον μήνα Ιούλιο, έναν μήνα, που σε αντίθεση με παλαιότερα χρόνια, πάρθηκαν σοβαρές αποφάσεις σε κεντρικό επίπεδο που μας αφορούν, έκλεισαν δεκάδες επιχειρήσεις – γεγονός που επίσης μας αφορά, απειλούνται με λουκέτο άλλες τόσες και ο κ. Ανδρικόπουλος και οι συνεργάτες του, ΣΙΩΠΟΥΝ, συνεχίζουν να ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ, προσπαθώντας να καλύψουν την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ άσκησης ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ.

Καταγγέλλουμε δημόσια αυτή την πρακτική, ζητούμε να συγκληθεί άμεσα το διοικητικό συμβούλιο και να τεθούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα θέματα που μας αγγίζουν και μας αφορούν και όχι οι ανακοινώσεις και τα τυπικά που έχουν κουράσει και απαξιώσει τον φορέα.

Υπενθυμίζουμε δε, ότι αν ο κ. Ανδρικόπουλος έχει κουραστεί και δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του, ΟΦΕΙΛΕΙ να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και να προκηρύξει το συντομότερο εκλογές.

Εμείς πάντως, είμαστε ακόμη και σήμερα έτοιμοι, να βάλλουμε «πλάτες» για τα μέλη του Επιμελητηρίου μας, να ενισχύσουμε την αγορά μας, να μπορέσουμε να επιβιώσουμε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες.

Ιδού η Ρόδος…

 

Από το Γραφείο Τύπου

της  Παράταξης «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»

στο ΕΒΕ Ξάνθης

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr