Προβλήματα από τη βροχή σε Αν. Δημητρίου, Παλιό Νοσοκομείο

28 Ιουλίου 201011:59

an._dimitriou_vroxiΞαφνική νεροποντή έπληξε πόλη της Ξάνθης λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι . Η βροχή  που συνοδεύτηκε από χαλάζι δημιούργησε και κάποια προβλήματα στην πόλη καθώς παρά τη μικρή διάρκεια η ένταση της βροχής ήταν μεγάλη.

Τα σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στην οδό Ανδρέου Δημητρίου, όπου είναι σε εξέλιξη τα έργα του Δήμου. Αμέσως μόλις ξεκίνησε η βροχή , οι δρόμοι πλημμύρισαν με λασπόνερα ενώ υπήρξαν περιπτώσεις καταστημάτων που κινδύνεψαν ή είχαν πλημμυρισμένα υπόγεια λόγω των έργων.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων δεν εξέφρασαν δυσαρέσκεια για το Δήμο, εξαιτίας της πλημμύρας καθώς κατανοούν ότι τα έργα είναι σε εξέλιξη, παρά τη ενόχλησή τους για την καθυστέρηση που παρατηρείται. Διαπίστωσαν όμως ότι παρότι γίνεται ένα μεγάλο έργο σε κεντρικό δρόμο της πόλης, δεν έχει προβλεφθεί η δημιουργία αγωγού ομβρίων υδάτων και, μετά την ολοκλήρωση των έργων τα νερά της βροχής θα συνεχίσουν να πλημμυρίζουν το οδόστρωμα.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην περιοχή της 4ης Οκτωβρίου όπου κλήθηκε η Πυροσβεστική να αντλήσει ύδατα ενώ η νεροποντή προκάλεσε καθιζήσεις στην περιοχή του παλιού Νοσοκομείου όπου μηχανήματα του Δήμου Ξάνθης εργάστηκαν μέχρι αργά για να αποκαταστήσουν της ζημιές.

PALIO_NOSOKOMEIO_2

PALIO_NOSOKOMEIO

4hw_oktobriou

an._dimitriou_vroxi_2

AN._DIMITRIOU_VROXI_4

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr