pratirio_katsoulis

Ποια πρατήρια έχουν καύσιμα στην Ξάνθη.Αναμένεται η τροφοδοσία μετά την επιστράτευση

28 Ιουλίου 201008:59

pratirio_katsoulisΣε καλύτερη μοίρα από τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας βρίσκεται η Ξάνθηαπό πλευράς επάρκειας καυσίμων.

Αρκετά πρατήρια στην πόλη, διαθέτουν ακόμη καύσιμα ενώ δεν έχουν παρατηρηθεί αυξήσεις στις τιμές οι οποίες παραμένουν στα επίπεδα προ της απεργίας των ιδιοκτητών Δ.Χ. Πάντως εντείνονται οι φήμες στους κύκλους των πρατηριούχων που κάνουν λόγο για τερματισμό της απεργίας και άμεση τροφοδοσία.

Όσοι ιδιοκτήτες πρατηρίων διαθέτουν ιδιόκτητα βυτία αντιμετωπίζουν χωρίς πρόβλημα την απεργία και εφοδιάζονται καθημερινά. Επίσης όσα πρατήρια τροφοδοτούνται από τις δεξαμενές του Λάγους έχουν, επίσης επάρκεια καθώς η διακίνηση γίνεται με ΙΧ βυτία, όπως επίσης και σε πρατήριο πολυκαταστήματος που έχει καθημερινή προμήθεια με βυτία της εταιρίας πετρελαιοειδών.  Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί όλα τα πρατήρια των μεγάλων πολυεθνικών σημάτων ενώ σε πολύ καλύτερη μοίρα βρίσκονται τα ελληνικά σήμερα.

Όπως είναι λογικό στα πρατήρια που φημίζονται για την χαμηλή τιμή τους, παρουσιάζουν αυτές τις μέρες αρκετά μεγάλες ουρές. Επιβεβαιωμένα, αυτές τις μέρες διαθέτουν καύσιμα τα εξής πρατήρια, στην πόλη και στις κοντινές περιοχές. :

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ

ΚΑΡΚΑΝΗΣ

Ε.Ο. ΞΑΝΘΗΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΓΚΟΡΤΖΑΣ

Ε.Ο. ΞΑΝΘΗΣ-ΔΡΑΜΑΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ

ΣΙΟΥΤΑΣ

Ε.Ο. ΞΑΝΘΗΣ-ΛΑΓΟΥΣ

ΕΛΙΝ

Ε.Ο. ΞΑΝΘΗΣ-ΛΑΓΟΥΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ

ΤΥΜΠΑΝΟ

 

Δεν είναι τα μοναδικά πρατήρια αλλά είναι όσα επιβεβαιωμένα διαθέτουν καύσιμα. Σταδιακά μετά την επιστράτευσης των φορτηγών από την κυβέρνησης αναμένεται να αποκατασταθεί σταδιακά η τροδφοδοσία όλων των πρατηρίων

pratiria_marinopoulos

pratirio_alexiadou

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr