dexiosi_gamou_paralia

Γαμήλια δεξίωση με θαλασσινή αύρα!..

11 Αυγούστου 201022:00

dexiosi_gamou_paraliaΑν παντρεύεστε σε παραλιακή τοποθεσία ή σε νησί, ή αν σαν ζευγάρι είστε λάτρεις της γαλανής μάγισσας, οργανώστε την δεξίωσή σας σε ένα παραθαλάσσιο κτήμα.

Μοιραστείτε με κοντινούς συγγενείς και καλούς φίλους ένα φαντασμαγορικό γαμήλιο πάρτι με θέα την καταγάλανη απεραντοσύνη!..

Φροντίστε, σε περίπτωση που η γαμήλια δεξίωση γίνει σε υπαίθριο, ανοιχτό χώρο, επειδή οι καλοκαιρινές μπόρες είναι συχνό φαινόμενο, να μπορεί να στηθεί μια μεγάλη τέντα πάνω από τα τραπέζια για κάθε απρόοπτο.

Πάρτε ιδέες από τη θάλασσα για τη διακόσμηση του χώρου. Τα χρώματα που θα κυριαρχούν στα τραπεζομάντηλα να είναι το γαλάζιο και το λευκό και ο λουλουδένιος διάκοσμος μπορεί να περιλαμβάνει λευκά άνθη συνδυασμένα με κλαδάκια ελιάς ή στάχια!..

Σε τέτοιου είδους γαμήλιες δεξιώσεις ταιριάζει το σερβίρισμα να γίνεται από μπουφέδες. Είναι προτιμότερο ένα ελαφρύ και με χαλαρή διάθεση δείπνο και δένει απόλυτα με το καλοκαιρινό σκηνικό. Για το μενού επιλέξτε finger foods και μικροσκοπικά γλυκά που πάντα εντυπωσιάζουν. Συνεννοηθείτε με το catering που θα αναλάβει τη δεξίωση και πρωτοτυπήστε!.

Άλλη λύση που προτείνεται είναι να επιλέξτε ελληνική, μεσογειακή κουζίνα η οποία θα περιλαμβάνει πιάτα από παραδοσιακά φαγητά της πατρίδας μας, που είναι χορταστικά και γευστικά. Εννοείται ότι η παρουσίαση των φαγητών πρέπει να είναι προσεγμένη και φυσικά τα υλικά να είναι φρέσκα και ποιοτικά.

Μάλιστα, αν το μενού σας περιλαμβάνει θαλασσινά και μικρά τηγανητά ψαράκια, τότε μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε μεγάλες πιατέλες με καλαίσθητη γαρνιτούρα από σαλάτα. Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!..

http://www.gamos-guide.gr/articles/dexiosi_gamou_paralia.php

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr