pyroprostasia

Σε ετοιμότητα για την πυροπροστασία του περιαστικού δάσους

22 Ιουλίου 201013:14

pyroprostasiaΤην Τρίτη ο Νομάρχης Ξάνθης  Γιώργος Παυλίδης επισκέφθηκε τα πέντε  βασικά σημεία φύλαξης του περιαστικού δάσους της πόλεως Ξάνθης, όπου συναντήθηκε με δεκαέξι  προληπτικά φυλάσσοντες εθελοντές και εθελόντριες των Σαμαρειτών, του Ε.Ε.Σ., των Απόστρατων Αξιωματικών, του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου, της Θηροφυλακής Κυνηγετικού Συλλόγου και των Προσκόπων. Επίσης με την ομάδα ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Δ/νσης Ξάνθης.

 Σχετικά ο Νομάρχης Ξάνθης δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές και τις εθελοντικές ομάδες για την προσωπική προσπάθεια που καταβάλλουν, καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Δ/νση, την Πολιτική Προστασία και όσους συμβάλλουν στην οργανωμένη φύλαξη του περιαστικού δάσους. Καλώ όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη διαφύλαξη  και  την προστασία του περιβάλλοντος του νομού μας. Η κοινωνία της Ξάνθης γέννησε έναν πρότυπο εθελοντισμό, μια έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία, άξια προς μίμηση για όλους».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr